PES: Jo toho už se taky děsím nějakou dobu kdy nás začnou odřezávat.
Nejen Amazon se tetelí a horečně se připravují tihle všichni velcí nebo co mají ty možnosti třeba na to streamované hraní. A pochybuji že ty zaváděcí ceny zůstanou tak nízké. Proto se i snaží protlačit tak rychle to 5G, kvůli latenci.
Jsem si zkusil to od nVidie. Nechcete čekat ve frontě aby jste si mohli bez čekání zahrát vaši zakoupenou hru? Tak neváhejte a využijte našich premium služeb. Tady se zadává číslo vaší platební karty. Jako WTF?
Nemluvě že u cokoliv cloudového si opět totálně v pasti a odkázaný na zlovuli poskytovatele a poskytovatele internetu. (Já chci ale používat mou oblíbenou verzi 5, která se mi líbí a jsem na ni zvyklý. Proč mi nutíte 6 a zakazujete používat 5? A navíc chcete za tu 6 ještě víc peněz? ) To je za mě novodobá extra totalita.
Ono už stačí že existují ovladače třeba u A4tech za které musíš extra platit. Nemluvě o třeba Razer který je další aspirant na další extra šme s uživatelem. :/
Sušenky jsou taky kapitola a zlo pro sebe. Nechceš sušenky, tak sem nepolezeš. Takže bez sušenek si nemůžu ani normálně stáhnout aktuální bios k základní desce. :/
Ono vůbec právně - ty uzavřeš nějakou smlouvu, ale druhá strana ti může v klidu měnit a mění podmínky a ty můžeš akorát h... .