KOC256: Tak tak. Jako u ME mi právě vadilo jen ta absence MSDOS. A že už jsem tak přestal zkoumat a zkoušet nebo začal být lenivý.
No právě ta implementace kurvítek už teď vlastně běží na SW části. Jak easy řešení, navíc když je to i systémově podporováno. (Jsem zvědavý jaké jsou tam možnosti až nebo jestli se mi povede dát finální verzi hry do googleplay. Jako na 100% od jiných vývojářů vím že tam jde nastavit země ve kterých aplikace bude přístupná. A už tohle je prostě varování před cenzurou, kontrolou a omezováním.)
Nebo když aplikace která ti na starší verzi androidu normálně fungovala, tak když si potřeboval udělat reset telefonu, tak si pak zjistitl že už si tu samou aplikaci na ten samý telefon nenainstaluješ, protože ti ji obchod ani neukáže ani nevyhledá jako by neexistovala. Jo nejefektivnější řešení, oproti staršímu kdy ti to aspon hlásilo že aplikace přestala být kompatibilní s tvým zařízením. Takže to asi vedlo k dost nasráním a tak to takhle upravili, že už to ani neuvídíš.
Takže ano přesně jak píšeš, taky mě to sere když si koupíš něco smysluplného a jeden nebo jiný výrobce ti to zaříznou.
Ostatně mě sere měsíční paušál. Se bojím kdy už mi nebudou fungovat Office 2010 na který jsem opravdu zvyklý a které za mě tak nějak jsou ještě použitelné. 2013 se mi nelíbi a ty 365 to už je katastrofa na entou. Tedy předně myslím uživatelské rozhraní. Funkčně je mi to asi šumák, jen jako už jen BFU nedělám z tím harakiry jako experti co to umí plně ovládat i s funkcemi a vím že nadávají pak i na nějaké funkce co už nejsou nebo jsou jinak.
I když ty 365 pokud se nepletu tak snad jdou i používat i zdarma, ale jen jako online. A já fakt nemám zájem aby se mi MS štoural v tom co si píšu a dělám. Případně aby se k tomu pak mohly kdykoliv dostat někdo další, kdo prolomí ochranu. A pak mi dělal ten nebo ten tytyty tohle s tím dělat nebudeš a nebo zaplať jinak se k těm svým souborům co tam máš uložené nedostaneš. A nebo jak ti prostě za běhu mění původní podmínky se kterými si souhlasil, ale ty nové se ti nelíbí, ale když s nima nebudeš souhlasit tak se k těm svým uloženým datům nedostaneš. To mě taky sere.