Už dlouho mě štve jedna věc a možná budete mít někdo radu...
Používám 3 monitory a na rozhazování oken po ploše používám win+šipky to funguje v pohodě, ale jen do té doby než zapnu nvidia surround, který z těch 3 monitorů udělá vlastně jednu plochu a umožnuje tak fullscreenběh her/aplikací přes všechny tři monitory. V ten moment to ale windows začnou brát taky jako jen jeden monitor a pozicování je naprd, protože místo toho, jak mi pozicování vyhovuje - tedy primárně rychlý přesun věcí na jednotlivé monitory, či jejich svislé půlky (pozicování do rohů moc nepoužívám) Se stane prostě to, že mi to šoupe vlastně přes 1,5monitoru...
No a teď dotaz, nejde někde nastavit ten "poměr" jak se přesuny chovaj... Vlastně by mi stačilo i to z "dělení na půlky" udělat na třetiny, aby se to házelo na ty jednotlivé monitory a nemusel bych vypínat/zapínat ten surround. Jako dá se s tim přepínáním žít, ale kdyby byla nějaké cesta... Mám pocit, že ATI karty tohle měly zvládnuté nějak líp, tak je to možné otázka ovladačů grafiky, nebo nevim.
Případně beru i tip na nějakej prográmek kterým se to rychlý pozicování dá nastavit...
Díky