• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: Matně si vzpomínám, že ještě IE 5.x se dal nějak celkem vyházet...
    ...ale od IE6 a Win98 už ti bylo tak zažrané v systému, že to nešlo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PES: jj, presne... ten sel nejak odinstalovat ve windows 3.51, tipuji
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: IE se jen ztratí z obecně viditelných, jinak je to tak hluboko zažrané a provázané do Win, že to zlikvidovat nejde (což opět ukazuje jak kvalitně M$ ten OS má udělaný - pohrobci IE komponent tam budou strašit ještě ve Win15 či Win365 nebo jak se to bude za X let jmenovat a s tím i případné díry do systému)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    antismirung
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PRAASHEK: Uprimne antosmirung cleanup systemu, ale to je na woknech nedostupnej luxus.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PES: IE jsem odebral z volitelnych soucasti systemu a kdyz jsem forcnul uninstall edge, tak ho to samozrejme otevrelo pro vyplneni dotaznicku. Ale toho se neslo zbavit nikdy. Myslim, ze se v nem, krome jinyho, rendrujou chm soubory.
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: Otevřou to programy, které volají spíš než default browser buď přidružený protokol anebo old-IE.
    To první se řeší v přidružení protokolů.
    A na to druhé ma EDGE v nastavení (zatím) volbu, zda se má tlačit místo MSIE (skrze ietoedgebho nebo jak se jmenuje to rozšíření, které to do IE natlačí).
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Protoze mi nevyhovuje usporadani listy. A obcaso to neaky program otevre, i kdyz to neni vychozi prohlizec.
    Taky jsem se docetl, ze od nekakyho updatu m$ edge jednoduse odinstalovat nejde nikomu.
    JIMX
    JIMX --- ---
    GIOMIKY: sorry no ... vesteckou kouli jsem zapomnel vcera v kanclu :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GIOMIKY: proč to odinstalováváš? neptám se abych rozdmýchal nějakou debatu, fakt mě zajímá důvod :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    O.K. hotovo. Diky, Mr. Geek Uninstaller
    Geek Uninstaller - Download
    https://geekuninstaller.com/download
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    JIMX: Nejsem blbej. Ale nemuze to byt tim, ze mam upgradody s na home? Jedny navody tvrdej, ze by to melo jit pees apps, ale tam mam uninstall sedivy. A dalsi, z prikazovy radky pomoci uninstalleru, ale ten v program files nemam..,
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jak prosim odinstaluju prohlizec Microsoft Edge z aktualizovanych Windows 10?
    OTZ
    OTZ --- ---
    kazdopadne obcas clovek potrebuje hacknout treba vlastni system nebo neco proste zkusit, takze diky :)
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    JOPS: Prasárna to je, ale elegantní na tom je ze si vystacis s jakoukoliv bootovaci flashkou a je to relativně jednoduché. Takový hacking pro předškoláky. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTZ:
    RAB1T:

tohle jsem uz zkousel a funguje to docela v pohode, je to strasna prasarna, ale funkcni, ale samozrejme, pokud je disk sifrovany, tak se to nepovede. A pokud ma home verzi, tak jste v pohode, tam bitlocker neni.
    OTZ
    OTZ --- ---
    RAB1T: mno nerikam nic radsi :))
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    OTZ: Předpokládal bych ze velká firma bude mít vyřešeny šifrování už dávno a tohle je jeden ze dvou hlavních duvodu.
    OTZ
    OTZ --- ---
    spis me fascinuje jak je to jednoduchy, Mr. Robot hadr. nejak jsem doufal, ze si MS tuhle strelbu do vlastni nohy uz davno odpustil. idiotic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam