ZBYNEK: Musel jsem na pár hodin odpojit ze sítě, kvůli malování - s case jsem byl opatrný.
A po zapnutí nehlásil se žádný problém.
A update jsem si nevšiml, že by probíhal či proběhl v tomhle smyslu. Jako občas se mi hádá skype a discord s codek na desce a codek v druhých sluchátkách a spíše mi tam chce nacpat ty sluchátka s kodekem a mikrofonem. RX Creative tu jsem vyndal, protože nemíním x let čekat a nebo doufat kdy od verze Windows 1904 přestala fungovat a nové buildy problém zatím neodstranily, stejně tak jako creative a jejich ovladače. I když tohle spíš házím na vrub pošahaným Windows a jejich snaze kontrolovat a ovládat všechno.
A jinak jako ano, poslední dobou počítač nějak zlobí, že nenabíhá obraz? Nebo nevím co se to přesně děje. Obvykle pomůže pak když odpojím od sítě. A naběhne mi klasika varování BIOS. Ale nějak netuším jestli deska, nebo grafárna nebo zdroj. Zdroj i deska je 2018. Zdroj má 10 let záruku a dimenzování má dostatečné. Karta je stará 980 nvidia. Ale nemyslím si že tohle by mohl být problém toho slabého výstupu. Protože zvuk jinak fungoval v pořádku.
Jako ještě mohu zkusit, odpálit ovladače a znovu nainstalovat. Ale nejsem si jist jestli to něco zpraví. Ale asi to přeci jen zkusím. Jen doufám, že to nakonec neskončí dvou denní novou instalací systému. Ale pro jistotu si i aktualizuji ten instalátor aby mi to zase nehlásilo, že ho nemůžu použít protože je out of date a musím si stáhnout nový. Což je při instalaci také slušný oser.