• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, prosim pekne, jde si vybrat (klidne s nejakou doinstalovanou aplikaci), ktery soft bude do ktereho zvukoveho vystupu poustet zvuk? Treba priklad: windows sounds and notifications aby sly do repraku ale hudba z internetovych medii aby sla do sluchatek?
    Win 10 nebo 11, je to jedno.
    dekuji
    NEON5
    NEON5 --- ---
    NEON5: Tak obnovit indexování a restartovat počítač zdá se stačí.
    NEON5
    NEON5 --- ---
    Tak jsem se odhodlal a zmáčkl to nebezpečné tlačítko "upgrade to Windows 11" a teď my nefunguje vyhledávání ve start nabídce. Konkrétně, nemůžu psát do vyhledávacího boxu. Nenašel někdo řešení k tomuhle problému? Zkouším typy z internetu, ale zatím nic.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    L4MA: Já moc sám od sebe nevěděl, co googlit. Potřeboval jsem pokopnout. Díky.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MICKEY_MOUSE: uz jsi to zkousel googlit?

    How to Access the WindowsApps Folder in Windows - Make Tech Easier
    https://www.maketecheasier.com/access-windowsapps-folder-windows-10/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    mám Windows 10 a na Windows Storu jsem si koupil aplikaci a odtamtud se mi i nainstalovala. Pro její spouštění dokážu vytvořit „zástupce na Hlavní liště“ a „zástupce v panelu Start“, ale když vytvořím zástupce na Ploše anebo si chci vytvořit klávesovou zkratku pro spouštění té aplikace, hlásí mi to , že nemám přístup ke složce (mám práva správce). Je to nainstalované v

    "C:\Program Files\WindowsApps\17214NaokiOtsu.ToDoforGooglePRO_15.15.0.0_x64__02na5ha5sapta\app\Google Tasks Client - To-Do List.exe"

    Ať zkouším co zkouším, nedokážu s tím hnout. Dokážete poradit, co s tím?
    MATT
    MATT --- ---
    PES: mě na to docela dobře funguje DontSleep.

    Don't Sleep 9.01 Prevent Shutdown, Stand By, Turn Off, Restart
    https://www.softwareok.com/?seite=Microsoft%2FDontSleep
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAWERICK: Marketing a zvyk.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Navíc tohle má bejt auditko o widlich takže nářky typu tučňák nebo jablko jsou lepší protože... tady nejspíš nemají co dělat...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Když je Mac tak děsně dokonalej tak proč už se dávno neprosadil? A proč je prakticky nenasaditelnej v enterprise prostředí? :)

    S windows je to stejné jako s Linuxem... Všechno jde když víš jak. Po pravdě je to s widlema lehčí. Je to jen jedna distribuce...

    Ale někdo s operátorskou nebo admin znalostí ten systém celkem snadno nastaví přesně tak jak potřebuje. To že widle něco neumí nebo to nejde většinou znamená nářek někoho kdo prostě neví jak to má udělat...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PES: vždycky se to zvrhne, když někam zavítá penis Howking
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PES: Už mlčím...
    PES
    PES --- ---
    Zvrhlo se to tu na nedělní flame mezi OS? ;-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PRAASHEK: Myslím, že zrovna na hudebním (a grafickém) software je vybavenost Macu větší. Uveď nějaký příklad, kdy software na dané téma na Macu není a na Windows je.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HOWKING: mýlíš se. Proč furt meleš hovna když o tom hovno víš? Mluvím os hudebním softwaru. Tady to není o řešení problémů. Když chceš hrát na kytaru a máš jenom harmoniku, tak to nic neřeší. A další věc jsou počítačové hry. Tam si taky "neřešíš stejný problém jinak". Spousta her je jenom pro win.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PRAASHEK: Spousta apple aplikací není na Win. To máš jedno. Nicméně na obojím jsou všechny aplikace na řešení všech problémů i když nejsou totožné.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HOWKING: se prober. Je spousta win aplikací, které na applu nejsou. Další věc jsou updaty na macu, kdy ti tam ty aplikace třeba půl roku nefungují, protože vývojář nestíhá tomu updatu přizpůsobit svoji aplikaci :) mluvím teď hlavně o hudebním sw.
    PES
    PES --- ---
    HOWKING: No on spoustě lidí stačí i dobře nastavený Linux + prohlížeč(e) Mozilla/Chrome + LibreOffice + rozumné GUI k nějakému přehrávači médií a kupodivu zjistí, že ty Win až tak (vůbec) nepotřebují.
    Zvláště pokud nemají hi-tech nejnovější výkřiky HW, takže i na tom Linuxu k tomu pak jsou funkční ovladače (to je asi největší problém, že výrobci nahroutí ovladače obvykle jen k Win a případně Mac, ale na Linux se dost z vysoka + BLOBy FW a drv v tom)...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    IMOLOL: Neminuskuj. Windows je předpotopní průser. Slepenec nesmyslů. Uživatelský nepřívětivý armagedon. Jen Chudáci uživatelé, co "nemají prachy na předražené Apple železo" nemají potuchy, jak může moderní OS vypadat a tak si naivně myslí, že je to to nejlepší, co je.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kdyby nebyl Linux tak roztříštěný v distribucích, tak už dávno Windows neexistuje (jako na chcípl mobilech). Naneštěstí kokoty od Linuxu nezajímá BFU, ale klany jedinečných dister a tak tu Windows furt kazí vzduch. (proto píšu že Hackintosh je cesta - jednotné UNIXové distro pro všechny. Kdyby Apple uvolnil MacOS pro PC legálně, tak je to to, co se prosadí, ale to by nesměl být majoritním akcionářem (snad to tak stále je) Microsoft...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam