KOC256: No ja bych ocekaval, ze to by melo vyjit najevo pri pokusu o aktivaci - pokud je ten klic uz spojenej s jinou firmou, tak by me to melo poslat do nekam.
Funguje to tak napr. u Autodesku, Adobe, Steinberga, Image Line, ... vsude kde jsem kdy neco podobnym zpusobem aktivoval, tak proste klic je vazanej na cloveka nebo firmu a hned ti reknou jestli ten tvuj je tvuj a platnej, nebo ne.
Nedava zadny smysl, proc by MS neumel totez, navic to podle me dost primo naznacuji.
Z pohledu uzivatele je to tak, ze uzivatel si koupil klic legalne, za legalni penize, v normalnim beznem eshopu ktery nic neskryva, za nic a nikoho se nevydava, zkratka nikde nic nenaznacuje ani stin neceho protizakonneho.
A potom s tim klicem uzivatel aktivuje Widnows, a MS to prijme, aktivaci provede, a uzivatele na zadny, byt i potecialni, problem neupozorni, naopak se MS tvari, ze je vse v naprostem poradku.
Pokud v tomhle prikladu pouziti daneho klice danym uzivatelem na zacatku z nejakeho duvodu odporovalo nejakym pravidlum vytycenych Microsoftem, tak Microsoft tomu uzivateli nakonec pouziti toho klice schvalil a tim by to melo byt v poradku.
Jak se muze uzivatel dopoustet neceho nelegalniho, kdyz v dobry vire neco koupil a MS proti tomu evidentne taky nic nema.
Nema smysl abychom se o tom my dva dohadovali, a o to mi vubec neslo, ja doufal, ze se tu jasne dozvim jak to skutecne je z nejakeho zdroje primo od MS - jakykoliv clanky na tohle tema od tretich stran muzou bejt v lepsim pripade jen zajimavy cteni.