LOPIK: Bloadware snad mám pryč min to co jsem našel a zvládl odstranit.
Jenže, jaksi Razer je bez toho zpí... Synapse prakticky nepoužitelný. V rámci aby si mohly napálit zisky, tak ten HW už obvykle nemá v sobě paměť aby si zapamatoval alespoň to jedno nastavení parametrů. Má akorát paměť, když se to vystavuje aby to dělalo demo disco cirkus, který se zapíná a vypíná u různých modelů různě, místo jednoho univerzálního řešení. (magořina)
Právě spíše bych potřeboval zkusit nějaký overide na ovladače myši u HID. Nějak je zresetovat aby se propsaly změny do registrů. To hádám by mohlo zafungovat? Jen jsem ještě nic nenašel.
Standart odebrání ovladače, odpojení myši a znovu zapojení nepomohla. (případně aktualizace)
A hádám u bezdrátu to ani nejde, protože ty ovladače jsou obvykle v donglu nebo zařízení.
Teď jsem píchnul bezdrátovou Razer, ta má vlastní ovladače. A zatím se teď jeví vše ok. Tak uvidíme co se bude dít? Předtím než jsem čistě instaloval W10 tak ani to nepomohlo. Ale alespoň teď vím co je příčinou, jen ještě neznám funkčně 100% řešení.
Fakt mor tyhle neustálé aktualizace čehokoliv a systému obzvlášť. Kde jsou ty časy, kdy si aktualizoval, jen když byl problém a teď ti ty aktualizace nutí a problémy spíš vytváří a je z toho nekonečný kolotoč.
A když natruc neuděláš něčeho aktualizaci, tak ti to odmítne fungovat.
Takhle mi aktualizace W10 třeba občas i zmrví hlasitost zvuku. Ale tam stačilo ten ovladač zresetovat a hodil jsem tam tuším ten původní z W10 a ne ten z W10 aktualizace. Jen mi to trvalo asi měsíc než jsem našel kde je ten problém a jak ho vyřešit.