L4MA: Ptal jsem se na zkušenost pokud máš, ne to co se povede vygooglit. To vím taky, že to píšou ty chytrej. Ale nikde se mi nepovedlo najít jasné info. A vyzkoušet si to nemůžu. Všude jen PR plácání o tom samém, max teď něco nového: "you'll need to build a locally modified Windows Subsystem for Android."
Ještě před pár dny mi tyhle linky google neukázal, nebo pokud už byly, tak byly někde hluboko dole.
Takže za mě to vypadá, že tedy nefunguje. Pokud, se budu chtít dostat do Googleplay budu muset dělat nějaký modifikovaný build.
Když to porovnám s takovým třeba Bluestacks, který jsem min 3 roky bez problémů používal.
Nainstaluješ Bluestacks, provedeš případně pár drobných nastavení, logneš se do svého Googleplay učtu, vyhledáš aplikaci a jedeš.
Co si poslal ty? Předpokládám link s trackerem IP?. Budiž.
A ten první návod:
https://www.androidauthority.com/how-to-run-android-apps-on-windows-11-3048569/A nějak tam nevidím ČR. Tak to bude asi jako s Cortanou že?
Vidíš ten rozdíl a tu efektivitu na spuštění nějaké android aplikace? Jenže protože mi začal blbnout, tak hledám, aleternativní a pokud možno safe cestu.
Tak jistě, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě že?
Bravo.
Nejdynamičtější obor, lol, jak v čem.
Jestli v neschopnosti, tak tam bezkonkurenčně. Jak odrbat a vyjebat s klientem, tak to je taky dynamycké jak prase. I když tady to vyjebávání bývá někdy i z druhé strany. Vývoj ala Copy Paste a barvičky included. Můžeš si omalovávat.