• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ROBIN_SNNS: musíš použít import funkci v hlavním menu Outlooku.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KLEINZACH: nakonec jsem to vzala do továrního nastavení. Teď mám bolehlav s debilním Outlookem 2021. Ten kokotský program nejenže nedetekuje, že ve svém obvyklém uložišti má už kompletní data, on chce znovu nastavit vše od začátku a data přítomná v uložišti, ještě navíc smaže.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    to je, ale aspon to redukuje pocet kandidatu :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    je to divné protože černá obrazovka přetrvává i v safe modu
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    ROBIN_SNNS: asi bych se podival do tech widlich event logu, co crashuje (explorer?)
    taky jestli tam neni nejaka ta appka na modovani widli
    a zaguglil jestli to je treba nejakej problem s updatem nebo tak
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    známému se po přihlášení do w11 zobrazí místo plochy jen černá obrazovka. reset ovladače pomocí čtyřhmatu nezabral. dočasně pomohlo odinstalovat poslední "Windows quality update" v recovery environment ale po dalším restartu se černá obrazovka vrací. Nějaké další nápady?
    PES
    PES --- ---
    FERRYH: Tak hodně štěstí v pošťuchování (jo, podruhé už to nezabere, ale kdyby jsi to opakoval někde jinde, tak místo statického PrintScreen plochy s ikonkami je také sranda udělat několik různých screenshotů jak jen plochy s ikonkami, tak náhodně otevřené aplikace, složky souborů atd. a udělat z toho Galerii postupně se střídajících obrázků, to pak opravdu vypadá, že v tom počítači straší ;-))
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    PES: muhahah! tohle me nenapadlo... 🤔😂 zejtra se bude nas grafik ve firme divit ... furt se postuchujem...
    minule mi rekl, ze sem uz hrozne sedivej, jak dedek... hmm, si dovolil dost... tohle bude dobra pomsta :O)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    L4MA: Buď si ten laptop zamykej, když se od něj zvedneš, nebo trp ;p
    L4MA
    L4MA --- ---
    Hi hiii, to je svanda! Jeste v padesati se z toho budem placat do kolen! To se neomrzi do smrti!
    :-))))))
    PES
    PES --- ---
    GURBON: popř. namapovat klávesovou zkratku otáčení monitoru na nějakou běžně používanou klávesu ;-)))
    GURBON
    GURBON --- ---
    PES: Jiste a da se jit jeste dal, tohle vsechno zname. Taky otocit monitor vzhuru nohama je oblibena kratochvile a mnoho dalsich.
    PES
    PES --- ---
    GURBON: když ještě předtím uděláš PrintScreen prázdné plochy s ikonkami a ten dáš jako Wallpaper a teprve potom ty ikonky schováš a necháš i Taskbar zasunout pod obrazovku, tak je iluze dokonalá ;-)))
    GURBON
    GURBON --- ---
    MAWERICK: dodnes jsem nepochopil k cemu tahle funkce je, krome vydeseni kolegy, ktery si zapomel zamknout komp :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    FRK_R23: No... Úplně zakázat to imho jednoduše nejde protože to dělají ty Installery a ne systém samotnej. (možná nějak skrz ACLka, ale bůhví jak by se to chovalo. Navíc některé jsou v user profilu a jiné v default podle nastavení toho daného Installeru)
    Ale můžeš vypnout na desktopu ikony...

Ve view odskrtnes show desktop icons a mas čistou plochu:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HARDCABB: To lze u systémových, tento počítač, koš atp.
    CPT_PLESARD: To máš pravdu, zajímalo by mě právě zda to nelze nějak obecně zakázat:)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    FRK_R23: tohle si, IMHO, řídí program, který instaluješ, některý dají na výběr, některý ne
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    FRK_R23: nejde nekde v nastaveni plochy vypnout uplne vsechny ikony?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lze nějak přinut win, aby nedělaly ikonu na ploše při instalaci čehokoli? Mám rád plochu bez ikon a obrázků a trochu mě irituje po každé instalaci mazat obří ikony z plochy :)
    LACIF
    LACIF --- ---
    IMOLOL: Zobrazí se všechny,
    ale nemaj ani obláček, ani kolečko, ani zelenou fajfku.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LACIF: zrovna včera jsem chtěl využít placenej icloud na přenost .mp4 videa a ta mrdka tvrdila že "podporuje jen .JPEG formát" , zkus vzít jedno to video a přetáhnout ho do icloud, jestli se tam vůbec rozbrazí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam