• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KLEINZACH: Boží, díky! :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prosimvás, když lezu do složek, tak se mi v tom postranním panelu postupně otvírá ten strom. Mě to dost vadí, protože bych tam rád viděl jen ty disky a ne složku, kde zrovna jsem. Lze to nějak nastavit?

Latest Win11

Díky :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PES: Díky
    PES
    PES --- ---
    ROBIN_SNNS: normálně se smazáním OST stáhne všechno z Exchange znovu (pokud chce mít uživatel staženo všechno, tak v nastavení stačí ještě posunout šoupátko doby historie z 1 rok na Neomezeně, ale nad 50GB lokálního souboru to pak už může "drhnout" a zahltí se s nemožností stahovat další nové zprávy)

Převod OST na PST přejmenováním přípony a prohnáním přes SCANPST.EXE fungovalo (a funguje) stále. Problém může být pouze pokud ten poštovní soubor byl vytvořen v jiné (obvykle novější) verzi Outlooku.

Pak už zbývají jen komerční způsoby jako nástroje na ost2.com anebo Wondershare RepaitIt for Email či https://www.outlookfreeware.com/en/products/all/OutlookConvertOST2PST (free verze by to měla zvládnout bez limitu na velikost souboru, nefunguje v doménovém prostředí)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PES: jo našla to, ale i když to dám v ovládacích panelech přidat jako datový soubor, tak mi to píše, že to datový soubor outlook není.
    PES
    PES --- ---
    ROBIN_SNNS: přes Ovládací panely to nešlo Outlookem, ale přímo to zařadilo PST/OST do poštovního profilu ten konkrétní soubor.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    jo. přes outlook/file/export-import
    jsou to w11, tam je to gui překopané
    PES
    PES --- ---
    ROBIN_SNNS: a jak to tam přidáváš? Tedy přejmenované OST jako PST?

Nejsnažší cesta vždy byla přes Ovládací panely - Mail (Microsoft Outlook) a tam přidat ten soubor do poštovního profilu Outlooku.

(A stejně tak se tam dalo podívat na místo uložení toho souboru ve verzi OST, ale to je de-facto jen vyrovnávací paměť pro Exchange profil)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    PES: scanpst to sice opravil, ale outlook to stejně nechce importovat
    PES
    PES --- ---
    ROBIN_SNNS: zkus tomu přejmenovat koncovku ;-) (a případně pro kontrolu prohnat nástrojem SCANPST.EXE - najdeš ve složce instalace Office/Outlook)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    měl by prosím někdo nějaký tip jak přidat/nahrát starý ost soubor do nové instalace Outlooku 2021? Nebo jak ho alespoň zkonvetovat na pst (bezplatně)?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ROBIN_SNNS: musíš použít import funkci v hlavním menu Outlooku.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KLEINZACH: nakonec jsem to vzala do továrního nastavení. Teď mám bolehlav s debilním Outlookem 2021. Ten kokotský program nejenže nedetekuje, že ve svém obvyklém uložišti má už kompletní data, on chce znovu nastavit vše od začátku a data přítomná v uložišti, ještě navíc smaže.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    to je, ale aspon to redukuje pocet kandidatu :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    je to divné protože černá obrazovka přetrvává i v safe modu
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    ROBIN_SNNS: asi bych se podival do tech widlich event logu, co crashuje (explorer?)
    taky jestli tam neni nejaka ta appka na modovani widli
    a zaguglil jestli to je treba nejakej problem s updatem nebo tak
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    známému se po přihlášení do w11 zobrazí místo plochy jen černá obrazovka. reset ovladače pomocí čtyřhmatu nezabral. dočasně pomohlo odinstalovat poslední "Windows quality update" v recovery environment ale po dalším restartu se černá obrazovka vrací. Nějaké další nápady?
    PES
    PES --- ---
    FERRYH: Tak hodně štěstí v pošťuchování (jo, podruhé už to nezabere, ale kdyby jsi to opakoval někde jinde, tak místo statického PrintScreen plochy s ikonkami je také sranda udělat několik různých screenshotů jak jen plochy s ikonkami, tak náhodně otevřené aplikace, složky souborů atd. a udělat z toho Galerii postupně se střídajících obrázků, to pak opravdu vypadá, že v tom počítači straší ;-))
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    PES: muhahah! tohle me nenapadlo... 🤔😂 zejtra se bude nas grafik ve firme divit ... furt se postuchujem...
    minule mi rekl, ze sem uz hrozne sedivej, jak dedek... hmm, si dovolil dost... tohle bude dobra pomsta :O)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam