NARVAH: to je právě ta finta, když se budeše chovat tak přezíravě, jak se chováš, tak se Ti můžu vysrat na nějaký podsouvání nástrojů na měření. Chceš je? Jo? A proč bych Ti o nich měl něco psát, když si o ně řekneš formou, jakou sis o ně řekl? Na-srat.
Ale jasně, klidně si je dělej, já (a mám dojem že Morphler taky) jsem poukazoval na to, jak rychle diagnostikuješ, nic víc. Pokud to považuješ za nutné, případně i gro své práce (do které mi opravdu nic není, však jsem se Tě na ní ani neptal) oukej, jen věz, že třeba někteří diagnózy nepoužívají vůbec a v práci jim to nijak neškodí... ale ono je to asi cool používat expertní pojmosloví, whatever. Něco o konstrukci reality asi nemá už vůbec smysl psát.
jj, je to moje vizitka a vůbec jsem Ti ji necpal, všiml sis toho vůbec? Podobně zajímavé je i to, jakých detailů sis v tak dlouhém příspěvku všiml.. žádná konstruktivní debata, žádný reakce na body, které by mohli vést k plodné diskusi, ale puberťácké narážky na používání pojmů, ještě k tomu zmýlené. Já taky nejsem přisátej na nyx každý den, takže se k ní nevracím a teprve jí prvně reflektuji?