KAMALA: to je možná docela problém, pokud chceš někoho fakt dobrého na pojišťovnu. co vím, tak právěže ti fakt dobří a vyhlášení psychoterapeuti provozují své praxe většinou placené přímo klientem/pacientem. nehledě na to, že dlouhé čekací doby v řádech měsíců u terapeutů na pojišťovnu jsou podle mě naprd. protože aby se uživili, musí bohužel honit čárky a tak není výjímkou, že klient svůj problém konzultuje opravdu jen jednu hodnu měsíčně a to je zpravidla hodně málo na to, aby se něco pohnulo k lepšímu. kdežto u terapeuta, kterého si platí klient sám, je ta frekvence sezení podstatně vyšší (1x týdně třeba) s lepším servisem. nechci tvrdit, že placení terapeuti jsou obecně lepší, jen že ta míra péče o pacienta by měla být u nich pravděpodobně na vyšší úrovni (mohou si prostě dovolit věnovat se mu podle JEHO potřeb a né podle nějakých regulí daných pojišťovnou atp.).
možná tedy můj tip bude úplně mimo, takže sorry kdyžtak:) ale napadl mě Michal Petr (zažila jsem ho jen jako lektora, ne terapeuta a byl fakt supr, používal trochu i práci s tělem) a bohužel není nejlevnější.
Informace | Mgr. Michal Petr
http://www.michalpetr.com/informace/