• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANOUKEPSYCHOTERAPIE
    ASIG
    ASIG --- ---
    Ahoj, nevíte někdo o nějaké dobré psychoterapeutce - logoterapie? Popřípadě o někom (nejlépe žena), kdo dělá psychoterapii bez hlubších imaginací a vnímání těla a pod. a spíše ze zaměřuje na potřeby, smysl...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GARBAGE: a i deprese maji deti.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Mate nekdo neco nastudovane, event. realnou zkusenost s Primarni terapii (Arthur Janov) ?
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    DAW: Je mi lito, ze i deti maji deprese.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DAW: tak oni i deprese u dětí vypadají a fungují jinak...
    DAW
    DAW --- ---
    Antidepresiva údajně u dětí fungují jinak, respektive často nefungují vůbec a údajně dokonce zdvojnásobují pravděpodobnost spáchání sebevraždy.
    Antidepressants ‘likely increase suicides in all ages’ and manufacturers underreport side effects: Study | National Post
    http://news.nationalpost.com/...uicides-in-all-ages-and-manufacturers-underreport-side-effects-study
    Co si o tom myslíte?
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    SKATEMURAI: Ahoj, u mne po delsim obdobi nepohody, pocitu zloby nasranosti, nenaplnenosti atd zacla neco jako deprese, nebo proste deprese bez neco jako, sama nevim.. Zdanlive nicim nevyvolane záchvaty breku, velmi caste myslenky na sebevrazdu. Na netu jsem si precetla, ze deprese je nemoc a nikdo za ni nemuze a musi se lecit léky. Tak jsem se rozhodla, ze si posupajdim pro prasky, chvili mi bude hur a pak bude vsechno super.. jenze par doporucenych psychiatru bud melo stop stav nebo to vubec nezvedali. Nastesti.. Mezitim me totiz napadala stale vic myslenka, ze tyhle stavy jsou proste jen dusledek, nebo priznak, sdeleni duse, ze neco neni dobre. Jako kdyz te neco boli, boli te to proto, aby ti telo reklo, ze nekde v tele by se melo neco vyresit. Bolej te zada, tak to treba chce vic pohybu, nebo lepsi matraci.. no zkratka jsem zasla k psychologovi, k nekomu, kdo mi nebude cpat antidepresiva. Byla jsem tam zatim dvakrat s tim, ze budu chodit jednou tydne a uz ted je mi neco lip. Ono je totiz strasne dulezita takova drobnost - vykecat se nekomu, kdo posloucha. Nekomu u koho vite, ze ho to nevysava, neunavuje, kdo se snazi mit zajem, kupodivu si i pamatuje co rikas. Kdo nedava debilni rady a nevztahuje si vsechno na sebe. Blizky lidi me nikdy nevyslechli, nebo je to obtezovalo, pripadne davaj sice dobromyslny ale uplne mimo rady. Tim chci rict, abys zkusil nejdrive najit vhodneho psychoterapeuta, kteremu budes duverovat. Treba ti ukaze, ze s TEBOU neni nic spatne. Omlouvám se, pokud jsem se svym komentarem moc mimo k tvoji situaci.
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: psychoterapie a léky se nevylučujou! můžeš nasadit léky aby ti nebylo tak zle a svoje témata si řešit s terapeutem.
    SKATEMURAI: a do toho máš podezření že seš bipolární a máš myšlenky na sebevraždu - tyvole tak to řeš!
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: ok přehlédl jsem
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETGRIDUS: pise, ze ma na par mesicu.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: no na to jsou potřeba určité finance
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SKATEMURAI: odjed z CZ, doporucuju working holiday visa @ novy zeland
    LITROP
    LITROP --- ---
    SKATEMURAI: tak sis odpovedel sam ,, pokaždé když dělám něco sám za sebe tak se cítím skvěle,,a pocit bezpeci ziskas vsude.T by to bylo jakkoliv ty jsi pro sebe tim bezpecim.:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: vykašlat se na rady jinejch lidí. Protože jsi chytrý, a máš řešení, a je to řešení takový, který my, co jsme v jiný fázi života nemusíme vidět.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: co vím od terapeutů, když je klient v péči psychiatra, tak se ne vždy doptavaji - spíš když o tom kliejt chce mluvit.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: aha, omlouvala :) Ano, mohl by doporučit respektive spíš nabídnout, akorát ono to s tím doporučováním u pomáhajících profesí je takový vošajstlich :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SKATEMURAI: naopak, léky jsou takový víceméně brejle. Ne, vtip je v tom, že ne každý psychoterapeut je Mudr, a kdo není Mudr, nepředepisuje léky.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SKATEMURAI: léky ti samozřejmě nemůže napsat psychoterapeut.
    STALK
    STALK --- ---
    SKATEMURAI: jak píše HELLENKA ono to neni buď a nebo. jesti ti je fakt takhle blbě mělo by to jít podle mě ruku v ruce. a nezapomeň že to chce čas. držim palce
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    SKATEMURAI: A proc je teda uz davno neberes ? Pokud jsou ty stavy delsi dobu na hranici snesitelnosti, tak by nejaky lehci AD na prechodnou dobu mohly byt opravdu prospesne. Zaroven bych ale nepolevovala v psychoterapii, pokud chces v sobe neco skutecne zmenit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam