MORPHLER: ja neumim zadny konkretni problem identifikovat. mam potize dlouhodobe, v beznych situacich, nereaguji adekvatne, extremizuji, dezorganizace, paranoie, temne a svetla obdobi, kdy jsem v risi dobra nebo zla.
chtela jsem spise nejakou obecnou a asi dlouhodobou podporu nebo techniku, naucit se s tim zachazet.
jsem v predstave, ze ty diagnozy jsou k tomu, aby terapeut rychleji pochopil, jak na tom priblizne jsem a nepiplal se spatnym smerem v zbytecnych detailech a kravinach za ty prachy nekolik mesicu, ale mozna to je jen moje vnitrni mylna predstava. nevim pak, k cemu teda jsou?
nicmene mi prislo zcela mimo, aby s vycerpanym schizofrenikem v temnem obdobi bez aktualne moznosti brat leky se mnou resil, jestli mi nechybi nahodou milostni vztah a to, ze mam makat a konkretizovat problem. sorry, ale wtf, uz tam chybel k dokonalosti jen doller.
se svym psychiatrem toho moc nenamluvim, ale napr. nedavno stacilo rict, ze jsem neskutecne vycerpana, mam prilis lehke myslenky a lidi do mne vstupuji a jsou obrovski a jeho reakce byla, ze se obava, ze ted neni z ceho energii cerpat a potrebuji uzemnit a klid.