• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALHOTKAMUP - metropolitni univerzita Praha
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    MARIPOSA: Díky ti. Vcelku potvrzuješ moje domněnky. Jsem z těch bezpáteřních spratků, kterejm je jedno, jestli maj titul zaslouženě a za adekvátní osobní vklad nebo ne. Takže mi tvoje reference zní moc příjěmně. Jen propočítat, jestli na to mám, a může bejt rozhodnuto... :-P
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    SHIELDAZZ: Jinak, jak už vyplývá z toho, co bylo napsáno, časové náročnosti se opravdu bát nemusíš. Účast na výuce není povinná (nebo alespoň když jsem tam před pár lety studovala já, tak nebyla, ale pochybuju, že by se v tomto ohledu něco změnilo), takže se stačí dostavit pouze na test, na který se naučíš z výpisků na internetu nebo si stáhneš staré testy, případně ti ochotní kolegové zašlou testy aktuální. Studenty kombinovaného studia jsem poměrně často vídala s knihou v roce, ale domnívám se, že to bylo jen z toho důvodu, že se vídali párkrát za semestr a nestihli si vytvořit takovou tu studentskou síť, ve které by otázky nebo zadání kolovaly.
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    BAARKA:
    Za to se přimlouvám - i já bych ze stejnejch důvodů rád nějaké reference. Hlavně co se časový náročnosti týče...
    PARALLAX
    PARALLAX --- ---
    GREGI: ja jsem letos nastoupil na mezinarodni obchod, rustina tam letos je a podle me bude urcite i pro uplny zacatecniky. Skupin na jazyky je tam opravdu hodne (jazyky jsou vyucovany spolecne pro vsechny obory).
    GREGI
    GREGI --- ---
    je tu nekdo kdo studuje Mezinarodni Obchod? docela se mi to libi, jen by me zajimalo jestli je v seznamu druhych jazyku i rustina a jestli to vyucujou od zacatku
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ahoj, premyslim, ze se prihlasim letos na kombinovane studium mezinarodnich vztahu - evropska studia..

    chtela jsem se vas zeptat na vase zkusenosti, dojmy, narocnost, casovou narocnost, pristup profesoru apod..moc dik
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    ahoj všichni, mám dotaz od kamarádky offnyx. studuje na MUP obor Mezinárodní vztahy a evropská studia a potřebovala by vypracované otázky ke státnicím :-)
    jestli chce někdo udělat dobrý skutek, tak prosím pošta.
    díky
    KORDA
    KORDA --- ---
    KONTRAPHUNKA: Je to spíš formálnost a studuje v podstatě každý, kdo si to zaplatí.
    KONTRAPHUNKA
    KONTRAPHUNKA --- ---
    Ahoj!

    Poprosil bych o radu místní studenty...

    Moje přítelkyně z Litvy by se chtěla hlásit tento rok na Anglophone Studies na MUP.
    Momentálně studuje anglistiku na univerzitě ve Vilniusu, angličtinu má na "native" úrovni.
    No a moje otázka je, jak složité jsou příjimačky a jak velký je rozdíl mezi přihlášenými a přijatými? Je to spíš formálnost a studuje v podstatě každý, kdo si to zaplatí, nebo je třeba se na to nějak speciálně připravovat?

    Díky!
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    REMULADA: haha mno to jo, takhle jsem loni sama sebe doucovala za jeden vecer zaklady spanelstiny..taky jsem trochu nechapala!! ale jde to
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    OBLEU: no hele asi to vzdam...zkusim to proste nejak dat a uvidime no, kdyztak je jeste dalsi pokus a kdyby neco, tak to zari jisti:) ale bude to kotel, doucovat sama sebe francouzstinu..nevim nevim :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    REMULADA: proste si ho das jindy ;)
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    REMULADA: No jako takovyhle vykecavacky me napadaly jak na UK tak na soukrome vejsce /zkusenost mam s obojim-mimochodem na te soukrome je uroven prednasejicich o dost vyssi-co mam tak moznost porovnat/ a moc to nejde nikde..respektive zkusit to muzes a pak mi reknes jak to dopadlo, taky bych se z toho rada vyvlikla..aspon z jednoho jazyka:-))
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    to teda nevim proc.....je to uplne normalni situace ze zivota, kdy clovek chodi do prace a nema cas vysedavat ve skole kazdej den od rana do vecera...jestli mas predsudky vuci soukromym skolam, tak jsi asi v diskuzi uplne mimo tvoji uroven....diskuze je k necemu dobra jen tehdy, kdyz se na dane tema vyjadruji jen lidi, co o tom neco vedi, coz ocividne neni tvuj pripad...konec OT
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    takovehle dotazy mohou skutecne padat jenom na soukrome vs...
    REMULADA
    REMULADA --- ---
    nevite, jestli se jde nejak vykecat ze zapoctu z jazyka, kdyz jsem ho kvuli pracovni dobe nemohla vubec stihat?? ja vim, ze to ve skole asi nikoho zajimat nebude, ale kdyby nahodou:) diky!
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Nějaký reference na Hřícha nebo Vyhnánka?
    KORDA
    KORDA --- ---
    Tak ja uz nejsem student. Chcete nekdo zezlo?
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    Koukám že na oboru VS nikdo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam