• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LYRA
    LYRA --- ---
    Aktuálně nekorporátně: bílé plátěné kalhoty, tmavě modrý pásek, modré heels, košile (bílý/světle modrý proužek, bílí límeček, bílé manžety), černé sluneční brýle, tmavě modrý "klubový" blejzr. Bílá kabelka. Jachta bohužel absentuje.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ONDRA_99: na tohle je spousta odpovedi. Ale nepatri to sem ;)
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    SA_KRA_: jj přesně, ja mam dneska černý tričko, černý jeany, červený tomsky a ruzovej krivak a modlím se, at se mi tu neobjeví nečekaná schůzka :) většina lidi v budově na to kašle ale pak je tu par těch u kterých na tom záleží a zrovna s tema mam ty schůzky často. A ve chvili kdy řeším jestli se mnou budou jednat jako s partnerem nebo jako s podřízeným, tak je oblečeni dobra zbraň.
    Nicméně jsem moc rada ze nemusím resit věci jako sukně pod kolena, žádný výstrihy, jenom tmavý barvy, boty se zavrenou špičkou a další srandy... :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Amateri. Jako spravny ajtak mam na sobe samozrejme jen zupan, protoze rano prselo a tak mam home office!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAKE_UP: Nelži!
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    černy chino kalhoty, lodičky s otevřenou špičkou, bílá halenka 3/4 rukavem, dlouhej světlej svetr přes, nemam jednani ale vratil se mi šéf, tak mu tu nechci ukazovat svoje fešný opálení v bermudach
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VYWERN: A proc by rozumny clovek delal nekde, kde mu nejsou schopni zaridit podminky k praci? V 35 proste nedokazu efektivne pracovat. A to abych pracoval efektivne je v zajmu mem i meho zamestnavatele.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MABLUNG: Jak se to vezme, ono to může přijít z opačné strany - regulérně zvažuji, že jak si tu kluci z vývoje nechávají obleky ve skříních, že já si sem přinesu nějaké rifle a plandavé tričko.
    Několikrát mi již bylo řečeno, že mé dress code splňující pravidla je pro hochy na juniorní vývoj pozice (security je až extrém ) moc náročný a rozrušující.

A zjištění u jednoho odběhnutí na neplánovaný pohovor s podobným kandidátem (a pak ověření ve slabší verzi), že to tvrzení má něco do sebe, v mém případě moc nepotěšilo...
    JONY
    JONY --- ---
    Nějak jsme probublali do auditka Puberta
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MABLUNG: Páč seš asi nepostradatelnej. My zaměnitelný mrdky z kanceláří musíme vyšlapovat.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ILLUZE: Já dnes, ostatně jako kdykoliv jindy, vypadám mimořádně hnusně. Jsem jen místní vrchní kibic.
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    ILLUZE: Nic. Jen mě baví, jak moc se na tom bazíruje. A nakonec mi stejně nikdo nic neřekne.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    To jsou věci. A kuchař nosí zástěru, horník přilbu a metař oranžovou vestu. Chudáci utlačovaný dresscodem.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MABLUNG: Tak co řešíš? ,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    JAKE_UP: Osobně můžeš jít ostatním příkladem...
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    ILLUZE: Chci. Nejsem IT pracovník. Podílím se na projektech té firmy jako technický inženýr. A jsem docela hrdý, že se odlišuju od PR, HR a managementu... Jo a když vyjíždím na projekty, tak jsou mým bussines oděvem montérky a přilba.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MABLUNG: Tak jestli chceš být dál neviditelný, je to tvá volba...
    Ale léty praxe v IT firmách - ti, co si chtějí sáhnout na něco zajímavějšího a nejde o produktový vývoj (i to je občas na hraně), ale zakázkový (či nejmenovaný jiný), pak větší šanci dostávají ti, které není nutné před lidmi zvenčí skrývat...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    JAKE_UP: jsem tolerantni :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    VYWERN: Och, děkuji!
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    EDERA: mozna by jsi se divila, kolik jich nedokaze zajistit adekvatni pracovni podminky :)
    JAKE_UP: souhlasit nemusis :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam