• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BIRMA: Tak behem toho vecera bych to sam nepoznal. Ale pri predavani hotovejch fotek jsem s nima zasel neco vypit a trochu jsme povidali, a tam bylo znat ze musi bejt silene chytra a tak nejak hmm, mela takovou autentickou duveryhodnost a sebejistotu kterou zensky normalne nemivaj :) rikal jsem si ze je to presne ten typ zensky ktery nakonec casto koncivaj samy, ponevadz je pro ne tezky najit si chlapa kterej k nim nemusi vzhlizet.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    BLOWUP: Tak ony ty Asiatky (nebo někdy i ženy z bývalého SSSR) dost klamou tělem. Ty submisivní úsměvy a cupitavé krůčky jsou takový kulturní nános, kterej my Evropani dost často čteme příliš doslova.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JONY: Jako, klidne si k nejakymu zajdi, ale ja osobne bych jejich moznosti neprecenoval. Kdyztak pak poreferuj.
    SKRU
    SKRU --- ---
    JONY: je no, radsi tam zajdu hned, tohle by mohlo napachat peknou neplechu..
    JONY
    JONY --- ---
    to je už vážně na psychoterapeuta
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PEDROBEAR: hahaha, ja teda golf nehraju, ale pobavilo me ze dnes rano jsem na golfu skutecne byl :-))) Navrhuju totiz zrovna novej Golfclub v Interlaken...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: jo, kazde rano se kocham vyhledem na haldu a rikam si: jo, beztak lepsi nez nejakej Matterhorn:)
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    Je to prostě sympatický hezoun s rozhledem, zkušenostmi a dobrými kvalitními přáteli. My ho tu prostě ani nemůžeme pochopit...se stimsmiř!:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: Tu si podsouvas ve svych postech sama, zlaticko.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: Ja v tom mam bordel? Ale jdi ty :-) V my prvni vete jsem predpokladal ze kazdej vi o cem mluvim, ergo zadny vytahovani. To ze nekdo zacal kvakanim davat najevo ze nama poneti o cem mluvim a davat mi to za vinu neni muj problem.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: proč mi podsouváš závist? ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Hele, ja znam tolik opravdu (jako ze opravdu) bohatejch lidi, ktery jsou nestastny ponevadz pres vsechno co maji si nejak neumej nic pocit s zivotem, ze bych musel bejt padlej na hlavu kdybych v materialnim blahobytu videl podminku stesti. Myslim si, ze pokud clovek vylozene nema nouzi - to jsem uz sam parkrat zazil a je to protivny - tak je ten rozhodujici trik v tom, ze se umis radovat z toho pozitivniho co v tvym zivote je.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Máš v tom právě bordel - první větou jsi předpokládal, že to všichni vědí, druhou tvrdíš, že to vlastně ani vědět nemůžeme, když saka kupujeme tak málokdy.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: Hele, a nebylo by spis vytahovanim, kdybych predpokladal ze to nekdo nevi?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    a ještě mimoděk, nemá tohle být debata oblečení? Přijde mi, že se to zvrhlo na to, kdo si co může dovolit nosit... na tyhle plky asi budou jiný kluby.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: tady se ma lip snad jedine ten Koudy:) Ja se teda spatne nemam, ale taky si nemam problem pripustit, ze by se mi hodil barak ve Svajcu a motorka.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GHOSTDOG: To neni treba, jsem hnusny jako noc, merim 160 a mam uhry :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    když se vrátím k tý svatbě, tak mi to hlavně přijde jako svatba lidí bez vkusu nebo schopnosti sladit věci dohromady. Což nic proti tomu, to je vcelku normální úkaz, ale asi pak nemá smysl se o tom sáhodlouze rozepisovat, protože evidentně pracovní schopnosti nebo zařazení neříkají nic o tom, jestli se lidi umí oblékat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: Ja si rikal, zes to spiskala naprosto planovane a umyslne, ale potom jsem si rekl ze aspon bude legrace.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: ;-)
    Ja to s tema senzorama zavisti fakt nechapu. Fakt ne, doopravdy a cestny pionyrsky. Navic, treba lidi ktery znam v cesku zijou vicemene stejnej zivot jako ja, casto se jim vede financne i lip. Hrozne rad bych ten fenomen tech vasich reakci nekdy pochopil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam