• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    SALAMAN: No prave
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MATEJICEKKK: Prodavaly se ve vietnamskych trznicich. Ale na prvni pohled bylo jasny, ze jsou fake.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LA_PIOVRA: Kámo.
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    U nas to byly jednoznacne Osiris D3. Jeden kluk na zakladce mel asi ctvery, kazdy v jine barve. Ja je tak chtel, oni ale staly v roce 2000 4k. 😄
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SALAMAN: sel jsem Americkou ulici kdyz tam bylo takovyto Zazit mesto jinak. Davy partykluk a partyholek, 40+ s panakama v plastu. Takovyty pohodabrcko typy jak patrilo k dobremu tonu v 90s. Mno, byl jsem rad, ze mi sice zustalo dost ze "svobodomyslnosti", ale ne ze zivotniho stylu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SALAMAN: Přesně. Takový relikty svý doby, který se absolutně nikam neposunuly. Přijde mi to spíš smutný než cool.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Moc fádní... ;)
    DEB
    DEB --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    DEB: ty boty se podobaj těm, co jsem včera přinesla z Palladia :)
    já v nich asi nebudu chodit do města nebo do práce, ale do lesa se mi to hodí. kor až bude sníh

    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NOIK: Bohuzel ano. V puberte mi to tykani prislo cool, ted uz moc ne. Prodavaci vypadaj trochu komicky, takovy jako prerostly deti z jointem v puse.

    Jinak oliecko se samozrejme nejlip tahalo v Adio 50 - 50.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Nikdo jeste nezminil Adio? :-O do dneska mam asi dvoje dodrbany schovany, jakoze 'pracovni' a se slzou v oku na ne vzpominam, jedny z mala konfekcnich bot, ktery byl dost siroke i na moji ploutev...
    DEB
    DEB --- ---
    budapest mlha mokro zima

    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Když se tu tak bavíte o botách, tak se tu svezu s tématem trochu: pamatujete si někdo boty No Fear, který se daly koupit někdy kolem roku 1999 - 2000? Nebyly to klasický skate boty, ale spíš vypadaly jako nějaký outdoorový, podrážka s takovýma napůl naznačenýma a napůl reálnýma mega zubama, pogumovaná shora sešitá špička, když bych to zkusil k něčemu přirovnat, tak to byly boty-tank. Měl jsem černý, kamoš tenkrát měl kombinaci černá-hnědá, jmenovaly se Dakar, stály 2,5 kKč, což byla pro mě tenkrát dost astronomická částka a dodnes od nich mám doma krabici. Bohužel na celým internetu asi neexistuje žádná fotka, nenašel jsem, asi jediná, co mám a kde je aspoň trochu něco vidět je tahle z mýho výletu po Skotsku. Kdyžtak mi někdo potvrďte, že ty boty fakt existovaly, třeba jste je někdo i měl a že se mi to celý jenom nezdálo a ta prázdná krabice od nich ke mně nepřicestovala z nějaké jiné dimenze v rámci nějakýho špatnýho vtipu :-). To jsou asi jediný boty, který jsem kdy měl, co bych si i dnes s klidem koupil znova...

    DEB
    DEB --- ---
    NOIK: jo porad :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    NOIK: obvykle ano, ale ja jsem uz tak starej, ze mi vykaj :-))
    NOIK
    NOIK --- ---
    ...a stejně jsem nejvíc cejtil takový to souznění, když se v těch obchodech nezdravilo dobrý den ale čau, je tomu tak ještě i dnes?
    NOIK
    NOIK --- ---
    KFF: Acupuntury byly hustý, po těch jsem vždycky bázlivě pokukoval, ale nakonec jsem vždycky skončil u více či méně chlebovitých bot z Mysticu či Bugaboo:)
    KFF
    KFF --- ---
    Dobrá debata, vzpomínám na své nejlepší skate boty značky Acupuncture 1993. Měly na podrážkách medvídky s obřími penisy, tak s nimi v době deště a sněhu byla spousta zábavy.
    FRAUZEZEK
    FRAUZEZEK --- ---
    SMETY: To sa tak nosí.
    SMETY
    SMETY --- ---
    FRAUZEZEK: Ty boty by stály za vyčištění
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KAIAFOX: ja dostal v cca 18.letech od taty k vanocum ES, ktery staly 3,5K coz byly strasny prachy a tatovi se tak libili, ze si je koupil taky :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam