Když se tu tak bavíte o botách, tak se tu svezu s tématem trochu: pamatujete si někdo boty No Fear, který se daly koupit někdy kolem roku 1999 - 2000? Nebyly to klasický skate boty, ale spíš vypadaly jako nějaký outdoorový, podrážka s takovýma napůl naznačenýma a napůl reálnýma mega zubama, pogumovaná shora sešitá špička, když bych to zkusil k něčemu přirovnat, tak to byly boty-tank. Měl jsem černý, kamoš tenkrát měl kombinaci černá-hnědá, jmenovaly se Dakar, stály 2,5 kKč, což byla pro mě tenkrát dost astronomická částka a dodnes od nich mám doma krabici. Bohužel na celým internetu asi neexistuje žádná fotka, nenašel jsem, asi jediná, co mám a kde je aspoň trochu něco vidět je tahle z mýho výletu po Skotsku. Kdyžtak mi někdo potvrďte, že ty boty fakt existovaly, třeba jste je někdo i měl a že se mi to celý jenom nezdálo a ta prázdná krabice od nich ke mně nepřicestovala z nějaké jiné dimenze v rámci nějakýho špatnýho vtipu :-). To jsou asi jediný boty, který jsem kdy měl, co bych si i dnes s klidem koupil znova...