• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SMETY: pupík na pohovor taky ukazujes? 😅
    SMETY
    SMETY --- ---
    Tvl 21.stoleti a téma “pupík na plese” :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ETERNITY: Holý pupek není na plesy (bez ohledu na jejich kvalitu) úplně vhodným outfitem, více je tolerován hluboký dekolt (klidně k pupíku) než orientální tanečnce (pokud se nebavíme o orientálním plese). Hluboká záda jako prohřešek vnímána nejsou prakticky u žádné věkové kategorie, takže jestli máš možnost, přikláněl bych se spíše k hlubokým zádům, než výraznou mezerou mezi pasem a hrudníkem (která lze stáhnout vytažením sukně výše k anatomickému pasu). Ale jsem konzervativně progresivní overdressed Dandy swagger žijící v jiných historických epochách zároveň, takže mne vůbec nemusíš brát vážně. Obvzláště do Luhačovic :P
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ETERNITY: volna zada jsou uplne v pohode, pokud ti z nich nebude čouhat spodní pradlo. Holé břicho mas hezke, ale i na Luhačovickým plese by to na me bylo moc.

(wtf, vecer jsem meusela.asi číst část diskuze, protoze se mi zdalo, že delam "módní policii" v plese v Luhačovicich :D)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEB: -//- tak tak, šoupla bych sukni o pár cm hore a bude to ok :).
    AETHER
    AETHER --- ---
    ETERNITY: Aha, já myslela, že tam máš široký zlatý pásek. V tom případě jsou holá záda asi o fous lepší.
    DEB
    DEB --- ---
    ETERNITY: kdyz uz holy bricho, tak aby nebyl videt pupik, z ty fotky to neni uplne zřejmé zda je to pupik nebo stín
    a hole zada jsou též naprosto v pořádku
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    ETERNITY: asi bych uprednostnil hola zada nez hole bricho prestoze ho mas luxusni i v Luhacovicich.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ETERNITY: Bez v tomhle s lodickama. Baby neres, beztak tam budes oblecena nejlip
    EMAET
    EMAET --- ---
    ETERNITY: jsem tým holá záda :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: si jedno z toho vezmi a neřeš. Vsadím se, že budeš oblečením v té lepší části.

A ukaž nám odhalená záda :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: well.... druha vec, kterou mam doma, ma zas uplne volna zada. A nejsem zrovna fanousek nakupovani. To driv prodam ty vstupenky.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ETERNITY: mne to přijde jako ohoz na předtančení na plese. Ale břicho máš luxusní, tak proč ho schovávat ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: kdybys sehnala nějaký otevřený průhledný černý top, který by pokryl to břicho, a neukázal se vy výstřihu, tak by se vyřešilo.
    Ale mít tuhle postavu, jdu takhle, hezké to je, dlouhé večerní taky, tak co jako.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUSINDA: bricho. Tam trochu citim problem. Je to sukne a vrsek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: potřebuješ v Luhačovicích dál bydlet a vyřizovat věci na úřadech?
    Jestli jo, tak si vem něco, co víc zakryje to perfektní bříško, jinak ti to úřednice dají sežrat :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě to teda jako akce nepřijde špatný....u nás na vesnicí za Prahou jsou teda outfity o hodně hodně horší. https://luhacovice.cz/luhacovicky-ples-se-nesl-v-duchu-skvele-zabavy-i-pomoci-druhym/
    JIMX
    JIMX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Je to boží 👍
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: vidět 😀
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ETERNITY: ohoz super, ale osobně bych v tom šla spíš na nějakou jinou akci, než ples. Myslím, že odhalený břicho se na ples úplně nehodí, anebo se nehodí na ples v takový prdeli, jako Luhačovice. Ve větším městě by to možná bylo víc ok. Každopádně mezi místníma asi vzbudíš trochu zájem a pokud tam budou nějaký starý báby, možná počítej i s nevraživými pohledy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam