• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru

Házení žábek do vody, zanořování ruky do pytle se zrním, pomalé poklepávání lžičkou na krustu oblíbeného crème brûlée.
    Jaké jsou vaše malé radosti, které vás uklidňují a prosvětlí vám den?
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    KLAIR: Dáě mi chipsy a časopis nebo chceš vyprat? :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KOVOVAMINCE: Přijd někdy na návštěvu :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ráda peru...a vždycky se těšim na to až budu vyndavat a věšet čístý prádlo..a líbí se mi jak ty věci voněj..:)
    Taky miluju povlečení když ho přes den nechám na balkoně..jak je vyvětraný a voní..
    Stlát postel..
    Taky se ráda koukám přes výlohu na boty, kabelky,šaty nebo jiný věci na který nemám..:D
    Ráda si čtu časopisy v kuchyni a ujídím u toho třeba chipsy nebo tak..
    WOA
    WOA --- ---
    tohle audítko ve mě vždycky vyloudí takovej přiblblej úsměv, je to taková malá rodost, která mě uklidní a prosvětlí mi večer :)
    HELA
    HELA --- ---
    a včera jsem si připomněla, jak jsem se jako malá hrozně ráda přehrabovala v šuplících tátova stolu a věcmi ve sklepě a tak dál... byl to úžasný nepořádek, ve kterém se dalo najít spoustu překvapení, jako pečetní vosk, skleněné těžítko s fotkou staré Prahy...

včera jsem čistila jednu z posledních skříněk v bývalé tátově pracovně a našla jsem tam mezi různými podezřelými zbytky malý papírový sáček plný nějakých kulatých věcí... tak s trochou strachu sáhnu dovnitř... a on byl plný různobarevných hopíků:)))

a zároveň jsem si tím i připomněla, jak jsem kdysi hopíky milovala, jak jsme je s holkami sbíraly, různý typy a různé barvy, a každou přestávku ve šlole si s nimi hrály, až je nakonec oficiálně zakázali, protože nám je kluci brali a prali jsme se o ně, pak jsme si s nimi hrály potají na školních záchodech:)
    HELA
    HELA --- ---
    poslední dobou hodně ujíždím na barvách - ráda se procházím v obchodech kolem ovoce, nebo kolem květinářství... nebo i takové krabice různých džusů vyskládané vedle sebe na regále můžou být docela pokoukání:)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Pohrávání s korálkovým závěsem.
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    Asi nejhezci auditko na nyxu!) Po tech vsech volovinach je tohle cteni vysvobozeni.)
    HELA
    HELA --- ---
    a jak člověk podzimně promrzl, to bylo taky vlastně hezké. a barvy listí.
    HELA
    HELA --- ---
    včera jsem viděla pouštět draky! byla to nádhera... výlet malých dětí ze školky s rodiči a učitelkou... ti draci měli často ocasy místo klasických z dlouhých fáborků z krepáku a ty se ve větru úžasně vlnily... a jak tam bylo těch draků spousta, bylo to moc krásné. a nejhezčí na tom bylo to nadšení, těch malých dětí, rodičů, co se do toho taky zabrali, party puberťáků, která se k tomu připletla, co komentovali, fandili a dodávali různé zvukové efekty... a nakonec se dohodli, že další den půjdou nakoupit věci na draka a půjdou vyrábět taky:)
    taková všeobecná radost:)
    MILLY
    MILLY --- ---
    EETEE: Asi tak.. :-) (a ten šustivej zvuk, když sněží..)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Koukat se, jak se moje miminko protahuje po kojení a špulí tvářičky :))
    VANOCKA
    VANOCKA --- ---
    ráno se probudit a protáhnout se,se zíváním každou kůstku a poslouchat jak praskají
    ELS
    ELS --- ---
    AMMI
    AMMI --- ---
    někdo tu psal o tom že se mu líbí když jde po palackým mostě večer jak racci sedí na jedné straně mostu a kdyz se člověk rozeběhne tak postupně odletají a sedaji si zase na začatek. před tydnem jsem tudy večer šla a nemhla jsem odolat. Krásný pocit a zážitek vřele doporučuju!
    BARBUCHAFREE
    BARBUCHAFREE --- ---
    ELS:Přesně tak!:) Nejlepší čvachtu jsme zažili letos na mighty sounds, ta byla:))
    ELS
    ELS --- ---
    BARBUCHAFREE: hehe, to mi připomíná juchání na psy ve čvachtě na stagi :))
    BARBUCHAFREE
    BARBUCHAFREE --- ---
    Chodit bosa v blátě..
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    přejíždět při chůzi prstama přes plot.nejlepší je drátěnej s vlnitýma kostkama:)
    LARK
    LARK --- ---
    GAF: to mám radost!!!
    EETEE:
    EETEE
    EETEE --- ---
    RUSALKA: Já některé věci taky...dneska jsem to potvrdila nemalou radostí z toho vzdoušku při dešti! :-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    EETEE: A nejen dětské rituály, snad všechno dělám doteď :).
    GAF
    GAF --- ---
    asi i nám... no prostě že to tady je, souhlasim
    GAF
    GAF --- ---
    EETEE: Lark se podařilo pouhým nápadem vytvořit dlouhotrvající oázu klidu.
    EETEE
    EETEE --- ---
    Právě mně velmi potěšilo pročíst si tady přes sto dlouho nepřečtených příspěvků a pomalu s každým druhým muset souhlasit, a vracet se u těch povědomých "rituálů" do dětství...
    Fakt mi to moc zlepšilo náladu, když jsem se přistihla jak se usmívám... :-)
    LARK
    LARK --- ---
    GAF: v Anglii je návod na všem, to mě fascinuje... ale jako fakt fascinuje...:) jak je to podrobně popsaný, uplně přesně...
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    ZATRSATR: ))To musi bejt zajimava podivana)
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    pri projiti kolem dopravni znacky do ni cvrnknout prostrednickem az se rozezni. jde to jen u tech novejsich. clovek pak zna presne tony jednotlivych znacek, ktere na prvni poslech zni vsechny stejne, ale kdyz clovek chodi kolem nekterych hodne casto, tak je schopen rozeznat drobne tonove rozdily
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Prohlížení zákusků a dortů za sklem cukrárny.
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    LARK: ... večer, když mám hlad, jít něco ulovit do špajzu a při postoji, chroupání a pití mléka číst s filozofickým zaujetím návody a složení ... to je úlet. Pak se vždycky divím, že tam strávím půl hodiny.
    PETTRUSE
    PETTRUSE --- ---
    divat se jak prsi ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam