• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    letní sezení na zahradě u tchána, když sluníčko svítí do tváří, a všichni si povídají a pijí víno a baští, a do toho Z. vypráví veselé historky jako "morální dilema Rychlých šípů" :)
    ELS
    ELS --- ---
    Obírat uschlý lístky na pokojovkách... :)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Vrátila jsem se ke své staré radosti - k pletení. A znovu jsem začala ohmatávat klubíčka, vymýšlet vzorky, radovat se, jak to pěkně přibývá, občas něco vypárat, těšit se, až to ten dotyčný/á bude mít na sobě, prohrabovat časopisy a hledat inspiraci. Znovuobjevit staré zapomenuté radosti je moc fajn!
    EVIE
    EVIE --- ---
    seskovat obrubníky chodníků nebo na ně vyskakovat, prostě místo kroku skok:) a když je schodů tak akorát (do pěti:), tak je taky ráda seskočím ....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    usmívat se na lidi v MHD a čekat, jestli se usmějou zpátky...
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    RUSALKA: Ano, to mám taky a navíc je to jeden z mála klubů, kde nikdo neprudí (snad jen jednou sem někdo takový zabloudil), skoro nic není off topic, nedávají se tu podle mě zbytečné mínusové palce. Je to tu balzám na duši, všem vám děkuju!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jo koupila jsem si žábu do vany před nějakým časem, tak se občas koupe se mnou.)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Pro mě je taková radost Amelie taky i to, že zajdu občas do téhle diskuze a pokochám se tím, co ostatní dělají, rozvzpomenu se na svoje dětská léta a tak :). Oáza miloučká!
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    ehhh jako malá jsem mívala milion drobnejch radostí a rituálů a štve mě, že poslední dobou jsem otupělejší a otupělejší a spoustu věcí nevnímám:/

    přeskakovala jsem dlaždičky určité barvy, brnkala rukama o pletivo plotu, před spaním si vždycky vymejšlela minimálně půlhodinovej příběh kterej pomalu přecházel do snu....balila jsem si nohy do chlupatých ponožek, nechávala jsem kakao odstát aby pak dole bylo co nejsladší, každý jídlo mělo svůj určitej rituál....
    to usmívání na prodavačky je dobrý, taky to dělám ale záleží na tom jakej mám den
    FENG_HUANG
    FENG_HUANG --- ---
    miluju kdyz po dlouhym dni, za tmy, zajdu na nejaky sidliste kde to neznam, sednu si mezi cinzakama na lavicku a kouric sleduju lidi, jak chodej tam zpet, jak se rozsvicej a zhasinaj svetla, jak se vsechno pohybuje. jen ja se poprvy za ten den zastavim a jen pozoruju co se deje.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    já zas mám ráda tulit se k někomu někde v teple, nebo aspoň sedět sama zabalená v dece, když člověk slyší/vidí bouřku za oknem nebo meluzínu a vichr(jako včera)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Baví mě pozorovat čerstvě narozená koťata, jak vrní a perou se o mlíko, a rozevírají pestičky s drápky.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    BUBLIFUCK: Já zase miluju usínat za zvuků jedoucích tramvají - bohužel, od té doby, co nebydlím v Praze, už to nezažívám a stýská se mi. :(

    EUCHENIE: S prodavačkama to mám přesně taky, najednou mi začalo dělat hroznou radost se na ně usmívat, za každou blbost jim děkovat, přát jim, ať jim to do večera uteče atd.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ..to mi připomnělo, jak jsem se jednou probouzela u praskání ohně.. doma.. krb nemám.) holt svíčky je lepší zhasnout před spaním, ikdyž už skoro dohořívaj.

    ..ikdyž jasný, řeč byla o táboráku.)

    jinak teď mám novou zábavu, bejt děsně milá na prodavačky. ne že bych dřív byla ňejaká protivná, ale byla jsem tak jako obyč, neslaná nemastná, děkuju bez úsměvu naschle. nyní děkuji s úsměvem atd.
    BUBLIFUCK
    BUBLIFUCK --- ---
    usínat při praskání ohně, při nejhorším u puštěné myčky
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    RUSALKA: Mam to uplne stejne:-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    VANOCKA: Mne prave cerstvy povleceni fakt vadi... Musim si ho proste nejak sama oňufňat a pak je to nejlepší :)). (tím nechci říct, že mám jedno rok..)
    VANOCKA
    VANOCKA --- ---
    a když je navíc to povlečení čerstvě povlečený je to dvojnásobná slast ! :)
    ICOUCH
    ICOUCH --- ---
    Mou radostí je spát nahatá... :) Když si tělo může odpočinout od včech gumiček a švů a cejtim na kůži jen látku povlečení.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    bruslení na ledové ploše...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam