• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Mě jednou jeden dostal. přišel ke mně s pivem a řekl mi: "na jídlo, pivo už mám". Odzbrojující argument.
    WOAM
    WOAM --- ---
    ANIQUE: Já jsem jednou nabídla jednomu kus čokolády, kterou jsem měla otevřenou v tašce. Byla jsem zvědavá, jestli chce fakt jenom peníze na chlast, nebo opravdu potřebuje kousek jídla... a ten výraz byl stejnej jako u tý tvojí padesátikoruny. Prý se rozdělí ještě s kamaráda a všichni z toho budou mít radost a že moc děkuje... měla jsem v tu chvíli chuť mu dát i ten zbytek. =))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    3L1NK4: Já jednou v euforii dala bezdomovci pade, chtěl pětku na pivo:) Byl slušnej a nevymejšlel si báchorky o ztracený peněžence - a pak se tvářil jak malý dítě co dostane dárek:)
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    MORGAINE: jj, občas to dělám a za ten překvapenej a zároveň šťastně vděčnej výraz v očích to stojí.
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    jako malá jsem si hrála s pytlíkem pudingu. zavřela jsem oči a ten pytlík jsem mačkala a byl to skutečně zvuk jako když našlapujete do sněhu. dělám to dodnes, i když tehdy ten puding byl takovej trošku víc "sněhovější" :) jestli máte rádi sníh, tak doporučuju :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    MORGAINE: Pokud člověk nežádá zpět, co ti dal, tak je to super:) Je to koloběh, nezáleží komu pak ty cíga vrátíš, k těm lidem co tě založili cigárem se to pak vrátí třeba v podobě úsměvu, dobré rady, něco - a to je víc než cigárko:) -odzkoušeno:)
    Štěstí, pomoc a láska fungují řetězově.
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    baví mě občas rozdávat bezdomovců cigarety se slovy ,,Nechceš cígo?" když si tedy vzácně koupím krabku, jejich překvapené pohledy a vděčný pohled mi hladí altruistické sebevědomí a nastavuje jakési opojně dobročinné vidění světa. K tomu jako záchvatový kuřák dlužím víc cigaret než kdy budu schopna splatit, že.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    LUCIASHECK: Nikdy nezapomenu na jednu věc, i když to byla spíš bolístka než radůstka... Poprvé když jsem se pořádně viděla s přítelem to bylo o silvestru před šesti lety - přijel k nám do města přesně na 24 hodin. Ještě jsme spolu vůbec nebyli, jen jsme si dva měsíce náhodou psali. když po těch 24 hodinách odjel, tak jsem šla domů a každou chvilku jsem se otočila, že mu chci něco říct a on byl pryč.... Prostě mi přirostl:) Nervózní jsem nebyla, protože to byl jen kámoš na mejlování na téma jak je svět hroznej - ale po jeho odjezdu mi došlo, že mě opravdu bolí, že ho nemám vedle sebe... a jsme spolu.

    A radůstka - za chvilku dorazí domu:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: já to beru tak, že ten, když se zadaří, pak můžu mít celý život... tohle věčně netrvá :))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: aha, ta tohle já naprosto nesnáším. já mám pak ráda vztah
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    mam ráda období na začátku vztahu, kdy ti dva dotyční ještě neví, na čem vlastně jsou, to vzájemné oťukávání, poznávání se, příležitostnou rozpačitost, když člověk neví, jak daleko může v různých věcech zajít a následnou radost z každé maličkosti... kéž by to vydrželo déle než pár týdnů :D
    EETEE
    EETEE --- ---
    PEPAZDEPA: Malou radost mi udělal Tvůj nick! ;-)
    "Pepa z depa" byl společně s "Karlou traktoristkou" na základce oblíbenou fiktivní postavou na kterou se sváděly maléry... ;-)
    PEPAZDEPA
    PEPAZDEPA --- ---
    Já rád když otevřu flašku nějaké limonády a prvně naleju do sklenky, tak tam mám plno pěny, tak honem rychle vysaju co nejvíc pěny se dá :-D Do pivní pěny se tolik nehrnu. :)
    FELIS
    FELIS --- ---
    miluju prvni lzicku :)

    Tu prvni lzicku, kdyz si do sveho latte nasypu cukr a pak lzickou "sliznu" tech par krupicek cukru, ktere ulpi v naslehanem mlece :)

    ...a vubec - davat si dobré a dobře udelane latte je mala velka radost :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SUKULI: Hmm, a co teprve vůně křídy, zvláště té krejčovské.. Mňam! :-)
    SUKULI
    SUKULI --- ---
    dneska jsem po dlouhé době zase viděla psát někoho na tabuli a zjistila jsem, že se mi strašně líbí, když vezmete mokrou křídu a něco s ní napíšete na suchou tabuli, tak jak se ten nápis začne tak hezky pozvolna objevovat...
    KETA
    KETA --- ---
    moc rada ted chodim vecer kolem hrbitova.. diky zaplave svetylek a te atmosfere si pripadam jako v pohadce ;)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Jedu domů z přednášky, autobus plný přepracovaných unavených naštvaně vypadajících lidí a uprostřed té malátnosti sedí malá dvouletá holčička, na všechny se směje a oni jí, ač pomalu, úsměv prostě musí opětovat.. Je bezva pozorovat ty lidi, jak postupně se začínají usmívat..
    Jak si rozzářit den :).
    ELEMENT_CEZET
    ELEMENT_CEZET --- ---
    Jak si vyrobit duhovou kuličku:)

    Když svítí slunce, tak zavřu oči, nastavím mu obličej a nechám jeho paprsky, aby mě chvíli hladily po tvářích…pak, po nějaké době, otevřu jedno oko…ale jen trochu!...tak, abych se díval skrze své řasy…slunce se v ten okamžik promění v duhovou kuličku, která se leskne a mění v závislosti na tom, jak moc velkou nebo malou škvírkou se na něj dívám:)…vyzkoušejte:)…
    URTSCHA
    URTSCHA --- ---
    LUCIASHECK: to musim nekdy zkusit .) zatim brazdim jen malo frekventovane silnice a jezdim spis pomalu kvuli zveri .) ale na druhou stranu me bavi objevovat ty silnice - co znam spis za denniho svetla - i v noci. jsou pak uplne jiny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam