VICTIM81: dekuju za vycerpavajici odpověď :-) včera sem zkousel presne jak rikas trollici druida a je to celkem fajn :-) libi se mi, ze muzu behat rychleji nez ostatní a ze ma stealth :-) asi to udelam tak, ze simultaltne pojedu druida a monka a uvidim na malinko vyssim lvlu, co me bude bavit a to pak dotahnu primarne a budu mainovat. Myslim si, ze vzhledem k tomu, ze neaspiruju na top hrace (není na to cas) na top progressy, tak je asi uplne jedno co budu hrat, jde mi ciste o zabavnost...
co se tyce guidu, tak na ty sem koukal a snazim se podle toho rozhodnout, ale dost často jsou stary třeba 5 let a nevim jak moc vypovidajici hodnotu to ma :-) Uprime, kdyby se dal druid na horde hrat třeba za blood elfa, tak bych to asi hral radeji, tauren se mi na to moc nehodi a troll male je hnusnej... fml docela jde a taky jsem ji zacal hrat, ale stve me, ze sem si vzal zeleny vlasy, ale ve vlkovi je mam modry :-/ da se barba nejak upravit, nebo musim udelat jinej char?
sem asi divnej, ale jde mi i o esteticnost, když se na to mam koukat x hodin denne, tak potrebuju, aby se mi to libilo :-D
co se expeni tyce, tak tam to plánuju presne jak rikas... na 15 skocim do instanci a vylezu na 90...