• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to ve spouste her. Otazka je, co je tvuj cil. Bud se bavit, nebo byt co nejrychleji lvl 100. Chapu ze lidi co jsou ve skupine b tak jsou nasrani. Ale ja to treba docenil. Jak psal Hoch ani ja bych se nedonutil jezdit na mountovi kdyz by slo litat, takhle to bylo super. Blizzardi si dali spousty prace s Draenorem, a clovek by to pak vsecko proletel nad korunama stromu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: a taky by mel mit pirko pronasledovatel, to by mohla byt prdel takovy vzdusny chase :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: dnes je bezhlavy grind nejrychlejsi zpusob
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: Mozna jsem to tu i psal - my meli v guilde rogua, co neumel vubec anglicky, takze nedaval jak popisy v quest logu, tak ani ze by si to nasel na thotbotu. Takze dle jeho slov: Vzdycky sem sel na misto kde to dobre padalo (predstavte si tu scenu kdy chlapci ze South Parku leveli prasata v elvinu) a takhle se vyleveloval az na 60tku.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: to je jasny, ja se zas moc neproduciroval, jednou jsem obletel svet kvuli treasures s gar resources a pak uz asi jenom na raidy :)DWAY:
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ano, ale jednou za 10 minut .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: pirkem uletis i z combatu :) to me fakt bavilo, kdyz na me nekdo skocil a ja odletel hned nekam pryc :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: no nevim, tenkrat to bylo neco uplne jinyho :) rekl bych, ze takovej grind by dneska uz nikdo nedal...
    fuj to byl grind porad a vsude... si pamatuju jak se chodilo farmit do blasted lands cosi z hyen nebo z ceho a pak jeste farmeni bobuli ve felwoodu, vse kvuli raidum
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no vsak prave proto si myslim, ze to bylo zmaknuto dokonale :) Ti co se chteli snazit mohli hned, ostatni dostali sanci ted :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: a zas mohl docenit, ze kdyz chce nekoho zabit, tak ten nekdo nemuze nasednout na draka a uletet :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Treasures co muzes udelas, zbytek vycistis, jen co dostanes pilotni licenci :) Nektery, zejmena ty plachtici treasures jsou pro me az moc hardcore.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: no to by me bavilo, kdyby nebyly na 10 lvl jenom 4 dungy, to je k placi... vubec jsem ted nepochopil proc nebyly vsechny uvolneny pro expeni..
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: treba to jak clovek behal po pribehu (pro me nejhezcim datadisku z tohoto pohledu) v pandach, tak me uplne dostalo. Krasna krajina, detaily, atd.
    Ted kdyz bych mel jit, tak samozrejme letim, ale uz to fakt postrada to kouzlo.
    Na druhou stranu, kdyz si vzpomenu, jak jsem se tenkrat tesil na lvl 40, ze konecne budu moci jezdit na mountovy, tak to je asi i duvod, proc mi to jezdeni prirostlo k srdci. Uz jsem zvyklej, no :) Jak jsou ti novi hraci ve vyhode, kdyz rovnou sednou na kone a jedou, neprijde vam to nekomu nespravedlive?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: vsak co ti brani. Muzes expit ciste jen pres bg / dungy.

SADAKO: ja bych je naopak pochvalil. Questeni typu pristanu, zabiju 5 pidizviku, a letim jinam je o nicem. Nemluve o tom, ze treasures by taky naprosto ztratily smysl. Takhle kdyz se chtel clovek nekam dostat, tak se musel trosku snazit.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: za me bych klidne expeni uplne zrusil a nahradil ho nejakou arenou, kde bych jenom osahal novy spelly :) a navic se mi lokace vic libi ze vzduchu...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: hlavne plno lokaci je z konskeho sedla fakt parada a plno lokaci si z ptaka vubec vsimnout nemusis.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: me se to nahodou libilo :-D libila se mi ta provazanost questu,ten grind a tak... a nejvic me bavilo delat si prdel z kamose, kterej hraje primarne pvp a porad nemohl litat :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SADAKO: ja to taky povazuju za blbost, ale v draenoru nastesti bylo pirko, coz vyresilo muj problem s dopravou (v podstate slo jenom o raidy)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ENDER: Tak. Mě nejvíc baví explorovat a to je bez lítání složitější.
    A za to, jakým způsobem bylo vyřešeno lítání v Draenoru, bych je nakopla.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: A spatne na tom bylo co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam