• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: botanik je v pohode když lidi vedi co delat s kytkama... největší problém sme měli s tim, ze dycky se naslo par lidi, kteří si nevsimli, ze mají fixate a neutikali a kytky se nam pak mnozily jak sileny
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: botanik je celkem v pohodě, ale dost nás na normál překvapil berserk u hvězdáře, něco jsme evidentně dělali špatně, protože jsme 2x umřeli na timer (tuším 8 minut).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my včera sli jen normal abychom si to osahali a dostali sme se k botanicusovi a ten je teda celkem hustej :-) jedna chybka jednoho hrace a cau :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    dal sme zatim nedosli.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ty jo tak z nightholdu zatim smiseny pocit. Zacatek strasne lehky a pak najednou patricie strouhalova a tichondrius docela ramp up.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, ja nasral i ty top lidi, co me pozvali. Ani jsem neroloval coina a rikal jsem si, to ani nepadne. No a kdyz jsem videl podkovicku ve fialovem ramecku, tak jsem se neskutecne radoval. No a stejne jako ty, to citili i oni - samy gz, gz ale vim, ze byli nasrani :)
    Ted jeste aby se ten kluk od nas, co ma lysku ze suramaru lognul, abych nasral i jeho :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: seres me :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: Pche, me v cca ctvrtek, patek vzala grupa, co zrovna dali Nightbane a sli jsme na konika :) No, Midnight taky neni k zahozeni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak druhej timewalk dung a hned infinite timewalker doma :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: Jaj no, vidis to. Vedes jedna nula :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: high mod jsem myslel to, jak motas jedno brko za druhym :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LAAZI: supr dik!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LIQUIDFREAK: Na levelu 102 se ti obevi v classhalle quest.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: VODNIK: Svy top nolife obdobi jsem si uz uzil a rozhodne nemam v planu zase drtit 6x tydne x hodin, nemluve o treningach na ptr atp. xD
    Je jasny, ze neco je top, neco horsi, a neco upe nejhorsi, ale kdyz se clovek trosku rozklika, zna klasu co hraje a uziva si to s lidma kolem sebe, muze bez problemu hrat i to nejvic low a bude platny ;) Teda v pve, pvp uz bejva horsi.

Btw, muze mi nekdo prosim vysvetlit, jak se dostanu k dalsi sade artefaktu pro jiny spec? Nejak sem z toho zamotane..
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pokud nechce hrát v top raiding stylu tak je daleko podstatnější jestli ho ten char bude bavit než jestli je zrovna top v tomhle nebo tamhletom. A to se nezjistí ani po 1000 příspěvcích do fóra, doporučuju víc hrát ;-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: mozna bych mu poradil neco, co pujde hrat i na high modu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: jj, mam oboji a vim ze su to prasatka, heal mam nejradej palu.. Mno asi to rozhodovani moc resim :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: doporucuju drood nebo pala :) oboji jsou top healeri i tanci... v dps taky nezaostavaji...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CLAVEN: ok thx. Mno prave ve wod mi garisna nesla jak sfina.. XLACHTAN: nestras :D
    ENDER: jj to chapu, taky sem nemival moc rad dkcka kdyz sem lital v healu. A mnooo, jako chci chodit m+, ale nechci to hrotit a nebude to hned.
    HOCH2: Jj, vynaselo to luxusne, token mesicne s prstem v nose na dvou trech altech + nakej ten starej raid.
    Diky kluci a sorry ale sem totalne ztracenej zatim v magionu :D A to, ze mam par dni volno a motam brko za brkem mi moc nepomaha xD
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: oni vsechny garisson mise, kde jsi rejzoval penize predelali na resources. Lidi si tim prisli na moc penez a tak to upravili. A i ti followeri, co meli trait na to, aby z misi meli vice penez, tak se jim to zmenilo na vice resourcu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: dk maji problem s overflowing a necrotic affixem v m+... jejich selfheal je neuveritelnej, ale bohuzel je na tom postaveny jejich tankovani, coz je pak i jejich slabina..
    me se to jako healerovi healuje asi nejhur..

ale jestli nechces chodit m+, je to uplne jedno... v raidu je to sumak, vcera jsem odtankoval mythic raid s palatem v tank offspecu celkem bez problemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam