• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: Ted to nerfovali, tak jestli to neni tim. Me to hodne padlo taky, sebrali mi target aoe a snizili staty, procenta procu. Takze to muze byt klidne i timhle balancovanim ze strany vyvojaru.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak prepinam loot podle toho, co z toho dungu/bosse chci zejo.
    Hraju aktivne vsecky specy, treba v M+ pugach tankuju, protoze snadneji najdu grupu a pug tanci jsou cancer, v pug raidech healuju, v gildach tanci a healy jsou zodpovedni lide visco, takze maj dobrou dochazku a vetsinou chybi spis to dpsko, ktere slo raci nekam chlastat nebo hrat overwatch, proste podle poptavky.
    Ale equip je dulezitej v podstate jenom u dpska. U healu i tanku, pokud mas nejakou zhruba odpovidajici uroven a nejak vyrazne nechcipas / nezaostavas za ostatnima healerama, tak je to v podstate jedno, pac se to neda nejak realne merit.
    Takze vetsinu casu mam zapnutej windwalker loot, ale kdyz chci tankovaci / healovaci item, kterej z toho bosse zrovna pada, tak si to prepnu (a samozrejme zrovna v tu chvili mi padne legendarka).

BARTUC: Ani ne, odesel sem z (Drak'Thul) Blood Shadows cca na mythic odynovi, ale je fakt, ze tam takhle po posledni zmene raid leadera odeslo vic core raideru ze stejnejch duvodu (ze zacal trialy davat do raidu a nas na stridacku) a ted sem v The Exiles, takze sice jako nejakej progres mythicu, ale zadnej top to neni jako.
    Ale je fakt, ze pocas progresu mythic EN sem sice nebejval jakoze v cele tabulky, ale zase ne uplne dole, coz je mozna zase tim, ze casem ostatni nabrali legendarky / prijali se lidi, kteri je maj a lidi co je nemaj se proste prestali brat.
    Druhy vysvetleni je teda nejakej propad myho "skillu" nebo neco, coz je sice mozny, ale nejak se mi to nezda.

HOCH2: Na icy veins maj imho pekne popsany vzdycky v kostce par bodu co musi delat dana role a par bodu co musi delat vsichni.
    The Emerald Nightmare Raid Guides for World of Warcraft: strategies, trash, map - World of Warcraft
    http://www.icy-veins.com/wow/the-emerald-nightmare-raid
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, tak je to vesmes vzdycky :) Me je o ty haluzacky mechaniky, ktery bliz obcas do fightu dava. Ono plno mechanik je stejnych, co maji ruzne mobky, takze i efekt se da kolikrat odkoukat, ale nerad bych byl zase cca 2 tydny titulovat titulem retarded od ostatnich :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: fatbozz. I kdyz zatim maji videa jen z alfy takze se to mohlo zmenit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: sranda byla, když včera vysvetloval taktiky typek od nas co byl na ptr... 10 minut mluvil a když sme mu rekli, ze nemame sajnu o cem mluvi, tak jen pronesl: vyhýbat se srackam a zabit bosse a ono to fungovalo :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak nejak se zase ucit novy mechaniky, koukal jsem na wowhead a je to nejaky moc slozity jak na cteni, tak na chapani (no, muj mozek neni uz co byval).
    Takze, je nekde nejaka speed guilde - jako nejaky video, kde by bylo receno jen to, co musim delat a hlavne, co nikdy nedelat?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: a to te zacli davat na střídačku az v nh nebo uz před tim? To ses v nejaky skillersky guilde?
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: jakto ze mas tankovaci pasek? Hral si tanka, nebo nejaka nehoda?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ja si asi budu muset HCcko odchodit v pugu (a na mythic si zas najit jinou gildu) pac me zas davaj na stridacku (asi ze lowdeeps), nevim co to je, nikdy pred tim se mi to nedelo, bud sem toho monka v legionu prestal umet mackat a nebo je to tim, ze mam tankovaci pasek a prydaz misto treba bot a backu (back je prej ~30k dps+, boty jsou prej lepsi) ;(
    Asi se budu muset nekde uchytit jako healer, tam jsou ty legendarky a hpsko (pokud je v nejakym rozumnym rozmezi) v podstate jedno.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: botanik je v pohode když lidi vedi co delat s kytkama... největší problém sme měli s tim, ze dycky se naslo par lidi, kteří si nevsimli, ze mají fixate a neutikali a kytky se nam pak mnozily jak sileny
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: botanik je celkem v pohodě, ale dost nás na normál překvapil berserk u hvězdáře, něco jsme evidentně dělali špatně, protože jsme 2x umřeli na timer (tuším 8 minut).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my včera sli jen normal abychom si to osahali a dostali sme se k botanicusovi a ten je teda celkem hustej :-) jedna chybka jednoho hrace a cau :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    dal sme zatim nedosli.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ty jo tak z nightholdu zatim smiseny pocit. Zacatek strasne lehky a pak najednou patricie strouhalova a tichondrius docela ramp up.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: no, ja nasral i ty top lidi, co me pozvali. Ani jsem neroloval coina a rikal jsem si, to ani nepadne. No a kdyz jsem videl podkovicku ve fialovem ramecku, tak jsem se neskutecne radoval. No a stejne jako ty, to citili i oni - samy gz, gz ale vim, ze byli nasrani :)
    Ted jeste aby se ten kluk od nas, co ma lysku ze suramaru lognul, abych nasral i jeho :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: seres me :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: Pche, me v cca ctvrtek, patek vzala grupa, co zrovna dali Nightbane a sli jsme na konika :) No, Midnight taky neni k zahozeni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak druhej timewalk dung a hned infinite timewalker doma :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: Jaj no, vidis to. Vedes jedna nula :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: high mod jsem myslel to, jak motas jedno brko za druhym :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam