• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyjo tak to ses o dost dal nez ja, my sme tenhle save teprve picli elisandru na hc :-) Kazdopadne pokud raid, tak sin!

MP=master poisoner
    EP=elaborate planing
    AP=agonising poison

talenty u sin roguny :-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: M+ určitě ne, dám max 1 na bendu, někdy ani ne. Ale jinak pravidelně chodíme raidy, ale do Mythiku se kvůli počtu lidí nikdy nedostanem, takže zatim je meta Guldan HC.

a hlavně co znamenají ty zkratky :D MP,EP, AP
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: jak psal SKAUT: staty se většinou resi přes simcraft a nasledna pawn. Nicmene zakladni poucka je aktualne 25 - 35% critu a vse ostatní cpát do mastery. Aktualne nejsilnejsi build je MP/vigor/AP, nicmene aby tenhle build fungoval potrebujes aspoň 120% mastery (idealni je kolem 140% a vys) V tuhle chvili bych asi vzhledem k tvym statum jel EP/vigor/AP, protože mas celkem dost critu a nez nazenes mastery na MP, tak s timhle budes tocit vic. Exsa se nejede vůbec uz ted. Jinak pasek je jedna z lepších legendarek, nicmene pro sin rogunu sou bis botky a wristy.

Jen se zeptam, ale co je tvym cilem ve wow? Pokud chodíš primarne m+, tak bych asi zustal u outlawa a modlil se k rngesus, pokud raid, tak urcite sin.

V tuhle chvili asi top zdroj informací je http://roguedpsguide.com/stjerns-legion-rogue-overview/

Kdybys potreboval s cimkoliv poradit, tak dej vedet. Nejsem zadnej expert, ale rognuku uz mam docela vymazlenou a celkem se uz zacinam orientovat :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    J4C0B1M: Ja sleduju ( mimo jine ) http://roguedpsguide.com .
    exsang se po patchi nejede a staty je nejlepsi vzdy brat pro konkrétní gear ze simucraftu ( priorita statu se meni ) .

Ale necham slovo odborníkům
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: budu se teda v ňáký době snažit přejít z Outlaw na Asa nebo Sub, v první řadě projdu gear co mám, mám toho docela dost, myslíš, že se můžu ohledně statů spoléhat teda na http://www.icy-veins.com/wow/assassination-rogue-pve-dps-stat-priority a http://www.icy-veins.com/wow/subtlety-rogue-pve-dps-stat-priority? Jaký by tam měly bejt ideální poměry? U toho asa co myslíš Exsanguinate vs Agonizing Poison? Z legendarek mám jednu Outlaw a ten pásek co dává 30% dmg nad 90% hp targetu. Kdyžtak v Outlawu jsem tady http://eu.battle.net/wow/en/character/dragonmaw/Galdraxel/advanced
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: neni lepsi, aby ranged dps bezili co nejvic dozadu? A tak pokryli ty spoty co nejvic vzadu a dpsovali pekne odzadu dopredu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: porid si gtfo, to ti zacne hned rvat, zapnes cloak a nazdar...
    u nas jeste zakazuje ranged dps stat za addama aby to nedaval na melee
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja mam na krosusovi největší problém s padanim mostu :-D I když mi to BW rve jak sileny, tak občas tak tuneluju, ze si toho vsimnu na poslední chvili a když chci shadowstepnout na nekoho z grupy, tak většinou trefim akorát tak krosuse zpatky :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: No, ja si na to davam vetsinou pozor, kord od doby, kdyz me takhle dvakrat vyluxoval. On se clovek pri addech tak najednou soustredi na CDs, ze ani nevi, co je kolem :) Uz jsem se sice naucil si hlidat spell panely z DBM, ale i tak je to takovy, ze jedu dps a pritom se porad otacim, jestli krosus neco nevymysli :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: proto my na ts rikame doprava / doleva :-D To vetsinou staci i tem co zabiji addy :-D Me to moc nestoji, jako tank je tenhle fight pomerne lehky a obcas to nekomu zachrani prdel.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: No, ja mam vetsi problem, focus na ady a jak si je tak zabijim, tak me vetsinou vyluxuje fel beam :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: To se mi stavalo asi mesic po tom co vysel Legion a ja hral sublety. To se divily ze muze bejt sub tak vysoko..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: taky se nesmiruju lehce, ale nic jiného mi nezbyde. Mam ilvl 894 equiped a v lfg mam ilvl přes 900 urcite a i přes to mam velkem problém se nekam dostat. Pak je ale super, když se nekam clovek dostane a na konci dungu vidi wp rogue apod. Lidi mi pak dost často pisou, ze si mysleli, ze roguny stoji za hovno a tak :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: a nebo muzes hrat huntera :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Tak nejak to smireni nechci uplne akceptovat :-D.
    Obcas se tam najde pekna grupa. Nemyslim si ze bych byl uplne failer ale na uplny top to taky neni. A hold mam proste vic casu ,jako nolifer , travit ve wow.

Ale dekuji za nahled a par bodu k memu skotaceni.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Btw dobra rada na krasuse, kdyz bezite dozadu s orbem a mijite gateway, nemusi to byt ta spravna gateway.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jasnacka, ja dneska snad picnu +15 s guildou
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jj pocitam s vama s laazim, ale ja uz dneska asi nepujdu a pristi tyden by mely byt easy affixy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja sem k dispozici, kdybys potreboval hyper brutal dps :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: zase ty zacatky byly fajn, kdy si to clovek mohl vyzkouset a nejaka ta chyba se tolerovala. Jako ja nic necetl, ja to jel takovym tim zpusobem pokus/omyl a vetsinou mi vsichni vsechno rekli behem prvnich par tydnu hrani mythic dungu.
    Kazdopadne s tebou souhlasim, co se tyce, ze ted jsou lidi casto opatrni, aby si nevybrali nekoho, kdo jim to nezkazi popr. neleavne po 10ti minutach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam