• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MATHES
    MATHES --- ---

Od vydani classic

36 hlasy od 36 respondentů

HAVANA
      HAVANA --- ---
      Akorát tři dny cooldown...premejslim že budu spamovat general a využívat jiný LW
      HAVANA
      HAVANA --- ---
      Premejslel sem nad tím že si ho vyfarmim a budu prodávat, ale nakonec asi půjde jednodušší cestou a budu dělat akorát cured rugged hide. Což je v tuhle chvíli pure ah vydělávání.

Koupit sůl, koupit rugged hide (oboje do desítek silveru), protrepat shakerem a tadadaaa...cured rugged hide za 25g
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      Trošku poflexim, lvl 59 33%, ten Devilsaur set se hodně vyplácí, ale tím to asi tak končí, pak teda v P2 Hide of the Wild...

HAVANA
      HAVANA --- ---
      SIRLOON: Tak záleží kdo co hraje za klasu...když je roguna predpskovana magem kterej furt ovcuje target protoze tank dělá whirlwind, tak je výsměch na místě :))

Obecně sou ale dmg metry dobrý akorát k tomu, aby si věděl jakým způsobem si upravit rotaci, resp. jestli ji jedeš správně. A pak v raidu jestli má cenu mít 6hunteru který skoncej někde lehce před tankama, nebo vzít radši místo nich dva magy a tři roguny který tam nasekaj tunu...
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      DOOMGUY: ano byl to kokot, ale na vanille tohle nic neznamenalo, anzto classy jako saman musely prehazovat totemy, magove ovcovat atd. Nehlede na to ze dmg metery blbe pocitaly dmg z petu a totemu :-/
      WRATA
      WRATA --- ---
      VODNIK: Eh, pravda, tak nejak jsem mel za to ze resi classic ;)
      UNCLE_JIMBO
      UNCLE_JIMBO --- ---
      UNCLE_JIMBO: (jo a řeší se classic)
      UNCLE_JIMBO
      UNCLE_JIMBO --- ---
      DOOMGUY: no to máš pravdu - total dps je total dmg vydělený časem v combatu, takže když má někdo vyšší total dps a při tom menší total dmg tak byl některý fighty mimo kombat (afk).. logicky když jsou dva hráči celou dobu v combatu stejně tak by měl jejich dmg vydělený dps dát cca stejný číslo

pak jsou samozřejmě nějaký rozdíly mezi jednotlivými dps metry, ale neměly by být nějak zásadní v %, jen v číslech

ale řešit dps v dungeonech při lvlování je dobrý jen pro optimalizaci vlastního buildu, ve srovnání s někým jiným to nemá žádnou váhu, protože jsou rozdíly v lvlech, lvlech talentů, gearu atd.. nevypovídá to vůbec nic o skillu
      VODNIK
      VODNIK --- ---
      WRATA: hm, v m+ se řeší dps zcela běžně.
      WRATA
      WRATA --- ---
      DOOMGUY: Clovek co resi nejaky dps je retardovanej trotl kterej si honi triko. Pokud nahodou jsi leader tak bych ho kicknul v momente kdy by s tim zacal
      ENDER
      ENDER --- ---
      HAVANA: jeste jde o classu, nektery nakladaj jak krava..
      HAVANA
      HAVANA --- ---
      DOOMGUY:
      dps rika jak dobre jedes rotaci, kdyz mlatis
      damage done rika, jak moc afkujes kdyz bys mel mlatit :D
      ENDER
      ENDER --- ---
      DOOMGUY: unika ti to, ze jsi byl v dungu s idiotem.
      DOOMGUY
      DOOMGUY --- ---
      Jak to je s DPS/Total DMG v Dungeonech? To znamena neberu Raid, ale ciste dungeony.

Vcera se mi vysmival borec, ze mam nejhorsi dps a pritom jsem si celou dobu rikal jak to tahnu. Ja totiz koukal na total dmg done, ktery jsem mel nejlepsi zase ja. Nechapu proc by melo byt DPS cennejsi v dungeon runech, kde je proste nejakej celkovej pocet mobu, ktery se proste musi zabit, aby se clovek dostal na konec a je jedno kdo je zabije, jak je zabije a jak rychle je zabije. Dulezity je, ze jsou mrtvi a mohlo se jit dal.

Tzn. pro me clovek, co vyclearuje 40% dungeonu je "cennejsi" nez clovek co vyclearuje 20% dungeonu. (Total Damage). To, ze se mu sejdou cooldowny a vyburstuje na konci bosse nebo nejakej pack sem tam a ma top DPS je sice pekny, ale je to dejme tomu 10% casu z celyho runu. Stejne ty jeho hluchy mista musel odzabijet nekdo jinej, coz se prave promitne v tom Total Damage.

Takze co mi unika?
      TRAGED
      TRAGED --- ---
      J4C0B1M: A kolik das za opravu?
      HAVANA
      HAVANA --- ---
      Říkám podezřelý, ne nutně vinný exploitem..

Btw, tím exploitem by to bylo za ještě víc :))

J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      ENDER: no já nevim, ještě jsem to nebyl úplně celý, ale peníze + prodaný itemy a měl jsem asi 25g, tak s 50 jsem ustřelil, ale 30g+ určitě
      ENDER
      ENDER --- ---
      J4C0B1M: 50g za run brd? To fakt?
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      HAVANA: Tak zas když spamuješ s lidma BRD, tak si můžeš za jeden run vydělat kolik, 50g+? A pak správně zvolený profese, imho tailoring na začátka vaří nejvíc
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam