NAVARA: Dungeon Finder v podobě, v jaké byl v TBC a v jaké je i v classic TBC je na nic. Tam se drží toho, jak to víceméně bylo. Že na to jsou addony, to je spíš tím, že o tolik let později je prostě tooling na jejich vývoj úplně jinde a šlo to "snadno". Tehdy by takový addon byl zdarma asi nemyslitelný a za peníze se nesmělo a nesmí dodnes.
Ale Dungeon Finder ve WotLK přinesl kromě lepšího UI hlavně to, že ti dával lidi z jiných realmů. A to je ta část, co podle mě a podle mnoha lidí začala rozpad serverové komunity. Mě osobně by vůbec neurazilo, kdyby zavedli Dungeon Finder jako ve WotLK, ALE jen pro daný realm. Tedy pohodlné UI, ale stále vídáš jen lidi, které vídáš i venku ve světě a tedy si musí dávat pozor na ninjování, leavování a podobně, protože se to s nimi potáhne.
Pro mě osobně je WotLK víceméně vrchol WoW, ale to je dané čistě nostalgií, protože tehdy jsem začal raidovat. Objektivně vzato je spousta dalších datadisků, které mě celé nebo aspoň něčím oslovily dost podobně a někdy i víc.