tak jenom report k moji akci, cantony le 109 jsem dovez v poradku, hrajou pekne. Dal jsem dohromady tak 5-7h poslechu, prislo mi to prijemne cisty, poustel jsem prevazne skladby ktery mam naposlouchany (ale naposlouchany ze sveho daleko horsiho aparatu/sluchatek), ve skladbach jsem slysel nove zvuky, zaroven ale mi tam tech basu par chybelo (coz je spis vina toho myho naposlouchani :) ). Pak jsme s tatou pousteli nejaky varhani skladby a pak hral i on na ten basovy midi pedal + klavesove rejstriky. To me nejak utvrdilo, ze jsem udelal dobre a i podle jeho slov to bylo slusne. Uz jsem zase pryc, chtel bych to mit doma na vic testovani, ale asi si budu muset poridit neco podobnyho/lepsiho sam, ty moje chrastitka jsou hrozny. Problem byl trochu s rozestavenim tech beden, nejde moc zkombinovat aby to bylo dobre pri treningu varhan a zaroven byl 'spravny' poslech pri sezeni na gauci :) … jestli dpa funguje spravne neumim nejak overit, jedine ze bych nekde sehnal dalsi zesilovac na testovani.