DOCKINEZ: Ne ze bych byl nejakej bohatýr, ale penize me asi nelimitujou... Z nejakyho duvodu nejsem schopen sehnat vse co posloucham ve flacu (ted mam tak 0.5 TB hudby ve flacu a 0.5 TB v mp3, co jako posloucham v playlistech), takze z vinylu by mi asi jeblo definitivne. Nehlede na filmy, serialy, hry a jiny veci vydavajici zvuk, pritelkyne a navstevy si poustej vsechno mozny (ve vselijaky kvalite). Proto hledam hlavne univerzalni (a snad trochu i audiofilni) low-end, ekvalizer se tak nejak stal nutnosti. Vzal jsem DBX231... Kterej kreten s vytrzenejma bubinkama ma obcas na starosti zvukovou stopáž u filmu nebo her, to vazne nechapu.
MATHEW_ER: Myslis jako na motherboardu (resp. PC obecne)? Nn, integrovanou zvukovku na desce jsem totalne bypassnul, hraju pres tu Juli@. Tu jsem dal do slotu nekam uplne do karanteny, jak deska a case dovolily.
Uz je to dost OK, interakce s myší žádná, nejakej zbytkovej šum uz temer neslysim. Trochu jsem prehazel zapojeni ostatnich spotrebicu v pokoji, ale opravdu nejvic pomohlo nastaveni ASIO a utilitek k ty zvukarne, maj to dost vymakany... Pouťový efekty z widlí se serou uplne do vseho, uz jsem to zatipnul a dost to asi bylo tim. Ted kdyz jsem zjistil, ze je to schopny hrat normalne, mam hned radost a chuť dal vylepsovat :) Ta Yamaha A-S500, co mi tu nekdo doporucil, mne rozhodne nezni marne.