• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    Řeším podobnou poptávku jako AKi NO8. Chci dát rodičům, nějaký takový repráky. Ale oni poslouchají nejvíc klasiku a obávám se aby to moc nedunělo.a ekvalizér v mobilu. To je pro ně moc složité

Mám. V merku tento neb bych mohl mít levněji. Máte zkušenost? https://m.alza.cz/lamax-soul1-d5672377.htm
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AKI_NO8: na mobilu ci pocitaci si stahnes appku

jinak jednodusejc primo na speakeru podrz tlacitko bluetooth a volume down na 10s
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Ekvalizerem? Kde?
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AKI_NO8: melas vzit ten jbl go 3 spolu rovnou na porovnani na zkousku, ten by ti na podcasty a tichej poslech vyhovoval asi vic

jinak ale to lze jednoduse resit ekvalizerem, basy ztlumis snadno
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Tak jsem si domů přinesla JBL Fllip 5 a moc mě teda nepotěšil. Je tomu sice trochu lépe rozumět než tomu Yenkee za tisíc korun, ale stále dost basuje. Většinou bych chtěla středy a výšky třeba slyšet hlasitěji, ale jak zvýším volume, tak bassy už jsou neúnosné. Stejně tak audiokniha nebo podcast k večernímu usínání se nedá, když se od toho téměř třese noční stolek. Za 800,- bych si ho nechala na těch pár chvil v roce na zahradu na Moravě nebo chatu aby dělal večerní hudební podkres. Za 2500,- je to pro mě bohužel něco, co půjdu tak akorát vrátit.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jenom 5.1.2 Dolby Atmos.
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    Má někdo onkyo zapojeny 7.0 (7.1) s konfiguraci FH(front high)?
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    AKI_NO8: Mám teď asi měsíc Niceboy Raze Guru jako repráček do kuchyně a jsem docela skokojená. Předtím jsem vrátila Sony SRS-XB23, a za půlku jsem spokojenější s Niceboyem.
    Štvou mě na něm systémový zvuky a pitomý ovládací tlačítka, ale do kuchyně hraje víc než obstojně, má dobrej stabilní tvar, oceňuju basový tlačítko, který zapínám a vypínám podle toho, jestli poslouchám hudbu nebo mluvený slovo, je hezkej. A stojí kolem litru.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    MARASAN: do novejsich speakeru v tyhle cenovy uz jbl mikrofon nedava, tyka se to go, clipu, flipu, charge
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AKI_NO8: hrajou trochu naprd oba dva) akorat flip5 umi drobet hlasitejc a hloub, ze ma ess dva repracky nepoznas.. plus 5 dyl vydrzi baterka a rychlejc se nabiji.. ja bych osobne vybral spis 5, zarad essential ale klidne do vyberu, je to jak flip3/4 s par novejsima vymozenostma
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AKI_NO8: mam Flip 2 a mam dojem, ze mikrofon ma.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    IV0: Mikrofon nepotřebuju. Postačí, když to v případě spárování s mobilem dá vědět o tom, že mi někdo volá (což tak nějak předpokládám automaticky u všech).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AKI_NO8: co vidim, tak essential je mensi, nevydrzi tak dlouho, ale nechybi mu jack na vstupu, zalezi, jak moc je pro tebe jack essential.
    IV0
    IV0 --- ---
    Používám v práci několik různých Jaber a přijde mi to překvapivě dobrý a navíc mají kvalitní mikrofon - to chceš nebo netřeba?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    HERR_FLICK: A vážně flip 5? Ne Essential? Co pročítám názory, tak to vypadá, že možná Flip Essential hraje lépe.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AKI_NO8: bezny obchody (elektroworld, datart, alza, czc, mall..) maj jbl go3 za 1090kc a jbl flip5 za 2590kc

v tvym pripade bych se asi rozhodoval mezi temahle dvouma, klidne si je kup oba, porovnej v domacich podminkach (idealne umisti do rohu mistnosti, u techle prcku to dela rozdil), a pak jeden vrat, bezne to tak delam treba v alze
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    HERR_FLICK: Zapomněla jsem zmínit, že bych určitě chtěla nový. Nejlépe z nějakého dobře dostupného obchodu, kam se případně i dá dobře vracet (Praha), pokud by to nebylo vyhovující.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    AKI_NO8: z malych krapet lepsi nez sony je treba jbl go 3, koupis uz pod litr, hezke barvevne kombinace, na tak miniaturni a levnou vec je to v mistnosti na mensi hlasitosti pouzitelne, kdyz od toho pochopitelne neceka zazraky, tak staci
    JBL Go 3 — Heureka.cz
    https://m.heureka.cz/...duktory/jbl-go-3/#prehled/offers-order=price%3Aasc&offers-region-filter=None

z lepe hrajicich do 2500 bych se shanel po jetem B&O Beoplay A1, z malych prenosnych veci nema moc konkurenci (leda Denon Envaya, ktery se neda moc jety koupit)
    https://www.facebook.com/marketplace/item/861007961137400/
    nebo usmlouvat
    https://www.facebook.com/marketplace/item/747472729199710/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AKI_NO8: JBL Flip
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Poprosila bych, jestli máme nějaké doporučení na bluetooth reproduktor tak s cenou max tak do 2500,-. Hlavně jako náhrada notebookového reproduktoru, který není moc dobrý ani na mluvené slovo. A taky na poslech hudby při vaření. Nepotřebuju diskotéku, spíš něco čemu bude hezky rozumět a zvládne různé hudební žánry. Na druhou stranu to musí aspoň trochu přeřvat digestoř a mikrovlnku. :)

Dnes jdu bohužel vrátit tento - je hodně dunivý a díky tomu není ničemu moc ve středech nebo u mluveného slova moc rozumět.
    Yenkee YSP 3100SG BT SUAVE - Bluetooth reproduktor | Alza.cz
    https://www.alza.cz/ysp-3100sg-bt-reproduktor-suave-yenkee-d5537997.htm

Rozhoduju se v podobné ceně mezi Sony SRS-XB12 a Creative MUVO Play černý
    A teda v dražší kategorii mi přišlo zajímavé LG PK5W (případně nějaký podobný z jejich řady) a nebo Anker Soundcore Flare (...možná 2 ) ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam