• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTlow-end audio hardware aneb hifi pro normalni smrtelniky - zesiky, monitory, receivery, ...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NOPOLICE: No nevim jestli je to u mě relevantní údaj. Ta místnost je velká cca 4*8, ale jsou orientovaný na šířku a místnost je částečně předělená knihovnou. Radši pošlu fotku pro představu (trošku je tam bordel, no:)) Každopádně když odjede celej cirkus a můžu to trošku testovat, tak nad 60% hlasitosti v kombinaci s denon ceol n10 se prostě nedostanu. Neměl bych strach, že to neudejchá větší prostor. Spíš ty stojatý vlny ze subwooferu jsou problém.

S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MATT: no je tam, ale nevím jak objednat :)

S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    bednu chci na zed a tak bych tam rád zachoval ten džák a utěsnil to jak to bylo. ale

S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MARASAN: díky, taky tam není :/
    asi to dám na svorku ale rad bych to pravil

S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    tip kde koupit tenhle konetor?

našel jsem pouze tady https://www.amarketplus.cz/Global-Purchase-369472
    je lehce větší a nema připojovací díru na šroub. navíc je to nejaky pochybný čínský shop
    díky

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER76
    VOYAGER76 --- ---
    Ahoj, koupil jsem si Cerwin-Vega XD5 a potreboval bych trochu delsi kabel, ktery oba repraky propojuje... (viz foto). Netusite, jestli se da sehnat, pripadne kde? Diky moc

MATT
    MATT --- ---
    ZUZU: zkusim z jinyho soudku, co nějakej Record Runner nebo RokBlok?
    The RECORD RUNNER
    https://www.youtube.com/watch?v=rZZ5x80h3B4
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    IV0: jeste jeden tip od fér prodejce z hifi bazaru na FB:

MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOOTCHA: ten muj rcd m41-dab ma nasledujici:

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZVIRATKO: Já tomu prd rozumim. Ale vypadá to skutečně na to SBC, jak píšeš.

https://manuals.denon.com/RCDN10/NA/EN/OBAOSYqihmfszx.php

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MAJA: Přišel jsem se zeptat na celkem konkrétní věc. Jestli někdo slyšel a dokáže porovnat zvukový rozdíly mezi těma bednama. Protože S20 je velká bedna a S15 má mnohem lepší rozměry přičemž z grafu (níže) vyplývá, že rozdíl je víceméně jen na tom úplnym spodku a ještě se uvádí, že ty S20 mají toho basu moc. Já osobně jsem alergickej na dnešní trend "V" křivky, kdy ani od osvědčenejch firem nepořídím např. sluchátka, který by mi nepřišly děsně nabasovaný. Za ty prachy mi ty průběhy měření připadají slušný pro níže zmíněný účely. Nakonec i závěr testu s15 hovoří jasně:
    Conclusions
    I must confess I expected a mess when I went into this review given the aggressive retail focus Polk has. Perhaps it was based on that expectation that I did not find the measurements defects as bad as I would normally assume. Subjectively even without EQ, the very nice bass response creates a nice experience. The exaggerated highs did get to me so it is not a speaker I would buy. But I can see the appeal of it when combined with bass response.

Given the incredible looks and build quality, combined with speaker's amazing bass reproduction, I am going to marginally put the Polk Audio Signature S15 on my recommended list.

Audio Science Review (ASR) Forum
    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads%2Fpolk-audio-signature-s15-speaker-review.15437%2F=
    Audio Science Review (ASR) Forum
    https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads%2Fpolk-signature-elite-es20-review-bookshelf-speaker.33834%2F=

Btw ten basovej efekt v koutu se u nich právě (zdá se) eliminuje tim jejich patentem na zadní straně.
    Že je rozdíl ve velikosti ozvučnice, možná ve vyhybce, že takový budky budou hrát vždycky blbě, nebo že bych si k tomu měl pořídit woofer mě moc neposunulo, jestli mi rozumíš...

AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ahoj, poradil by mi nekdo, co je toto za konektor? mám tím připojené bedny u svého samsung mikrosystému.
    potřeboval bych jeden kabel prodloužit a zajímá mě jestli se dá někde koupit.
    předem díky

JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    BUNDA: vse co mam momentalne k dispozici

SDN33
    SDN33 --- ---
    BUNDA: Díky díky. Jsem v obraze. No to jsem zvědav, jak to bude hrát.

Když jsme u toho, ta hodnota 220 tam má říkat co?

TAP
    TAP --- ---
    Dělá se (a dá se v Čechách sehnat) nějakej kompaktní ekvalizér, jehož jediný použití by bylo suplovat chybějící ekvalizér v týhle minivěži? Tzn signál už je do pasivních beden zesílenej, jde mi jen o nějakou jednoduchou 3 band krabku s low-mid-hi ovládáním, ne rack nebo hi-fi s 20 táhlama. Našel jsem jedině Schiit Loki za cenu celý minivěže. Díky za tipy

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Může videokazeta zplesnivět? Nebo co to je?

ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Nějaký tip, jak zprovoznit tyhle repráčky, nalezené na půdě? Označeny 4 Ohm na obou a ty výškáče navíc 5 W. Mám k tomu i hodně měděného drátu..
    Ideálně pokud nevíte o nějakém kitu, který by se dal sehnat u nás ale asi by stačilo i schéma zapojení, kdy si seženu a spájím součástky sám. V plánu je to zasadit do MDF, které si vyrobím.

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Kde tohle lidi ještě dneska berou? Pochopím možná ty rozbalený - taky jsem pár kousků od nějakýho překupníka koupil, a vypadá to, že na to v nějakým studiu zálohovali rozhlasový vysílání nebo tak něco, a pak to vyřazovali a borec to teď rozprodává. Ale mít doma hromadu nerozbalených (tudíž sběratelsky dost hodnotných) metal kazet, to už mi tak normální nepřijde (a pokoušet se to prodat naráz za 200+ kKč taky ne...)

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Čumím na to a nevím - půjdou tam i banánky, nebo je to jenom na šroubování? Se mi zdají ty dírky nějaký malý... 😏

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam