• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    Tento klub je určen pro volnou diskusi o horrorových filmech. Podělte se o svoje tipy, které by mohly ulehčit fanouškovi horrorů hledání rezavé jehly v kupce hnijícího sena.
    Současné téma: Definice hororu.
    rozbalit záhlaví
    NALLE
    NALLE --- ---
    CHOBOT: videl jsem prvni dil a prislo mi to spatny. trapny a predvidateny a to mam pro veru taky docela slabost,
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Můžu vřele doporučit Bates Motel http://www.csfd.cz/film/331347-bates-motel/ Prequel Psycha a zatim to nevypadá vůbec zle, takže docela povinnost pro fandy žánru. Ale přiznám se, že jsem už léta letoucí hotovej do Very Farmigy, takže jsem zaujatej. Navíc po skončení druhý série AHS se nějakej další "hororovej" seriál hodí.

    A ještě k AHS: chystá se třetí série pod názvem "American Horror Story: Coven," měla by vylézt v říjnu tohohle roku (!) a nechybí Lange nebo Paulson. A vrací se Taissa Farmiga, což mě docela těší.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BORG: ta americka verze neni spatna. Navic minimalne odhalilo blbost a predsudky lidi, kteri v komntarich psali - nojo, americani, klasika, tohle presne z americanu roste... pritom jim nedoslo, ze puvod to ma v rakousku.... teda nam velice, velice, velice blizke spolecnosti....


    Jinak zpracovani bylo pomerne gut. A myslim, ze se reziser proste chtel vypracovat a natocit verzi akceptovatelnou jako anglosaskou produkci. Preci jen malokdo bude zvedavej na rakousky vesnice, kdezto kdyz se neco stane v USA, jakoby to platilo vsude....
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    CHOBOT: Náhodou třeba Piraňa 3D na to jaká to byla ptákovina docela pobavila. :P
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    CHOBOT: Kdybych na tom nebyla v kině, taky bych tomu dala maximálně deset minut :-/ Bohužel mi těch pár desítek minut života mi už nikdo nevrátí :-D
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LUCCASH: nevim jak můžeš od nějakýho filmu, kterej má 3D přmo v názvu, vůbec něco čekat. Já dal Silent Hillu 3D asi prvních deset minut, pak jsem se na to vysral. Jak jsem čekal - nehorázná blbost :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Návrat do Silent Hill 3D / Silent Hill: Revelation 3D (2012) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/245640-navrat-do-silent-hill-3d/
    Po výborné jedničce jsem nečekal takovou přihlouplou, počitačovýma efektama přeplácanou kravinu s tím nejhloupějším příběhem, jaký jsem za poslední dobu viděl. Vážně ne. :/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BORG: A to jo, US produkce to byla.
    Oni si jsou schopní režiséři znovuzrežírovat kdeco - ten naprosto obludný US Kruh 2 taky dělal Nakata samotný. Jen nevím, jestli je za tím pouze staré "i zisk, i slávu", nebo něco navíc.
    BORG
    BORG --- ---
    SADAKO: Jo to vím, ale je tam US produkce.. Je to primo i v nazvu.. Ale to je fuk, pozastavoval jsem se nad tim tak obecne.. Jinak me to prave bavilo docela tak jsem byl zvedav co prinese znovunatoceni:/
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BORG: Btw. to netočili Američani, to si znovu natočil Haneke sám (čert ví proč, mně se tedy dvakrát nelíbil ani originál).
    BORG
    BORG --- ---
    BORG: Tak jsem to zhlédl a odpovím si sám.. Americký remake Funny Games je přesný příklad toho, jak naprosto zbytečné a neopodstatněné některé americké remaky jsou. Ano ztvárnění je to podařené a je pravděpodobně jedno, na které z nich se člověk podívá, ale v čem je ten smysl? Ještě třeba pochopim když natočí znovu něco Japonského nebo jiného vyloženě exotického, ale i tak. Někdy mi připadá, že Američani neví co roupama a kvalitní snímky předělávají jen pro to, že se přeci nebudou koukat na nějakou produkci z "druhého/třetího světa"? Viz třeba remake Muži kteří nenávidí ženy nebo REC vs. Karanténa, u kterých je do nebe volající ješte navíc časový odstup originálu a remaku.
    BORG
    BORG --- ---
    Jinak nekoukal nekdo na ty predelany Funny games? Ma to vubec cenu? Nejak me nenapada co tam udelat jinak.
    BORG
    BORG --- ---
    HOLAN: No hele ackoli to nedelam tak ted jsem byl nedockavej a stahnul si CAM verzi.. Po chvili co mi vrtalo hlavou co dela ty zvlastni zvuky a jestli je to nejakej duch nebo co, tak mi doslo ze to majitel kamery chroupa popcorn .)) Takze te asi nepotesim no..
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    MANXX: Tak jsem to zrovna dokoukala a můžu říct jedno: WAU!!! :-) Takže díky za super tip a doporučuji dál :-)
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    BORG: tak jo hele nemate nejakej koukatelnej link? ze bych tomu dal sanci. to co sem stahnul z torrentu me moc nenadchlo. nicmemne to vypada nadejne, ale co naplat. ja uz cucim na vsechno, cokoliv novyho... potrebuju udelat to, co udelal v cervenym trpaslikovi Lister Hollymu. Kdo je agatha christie? :)
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    ale na co se fakt těšim je Conjuring. dvakrát jsem se lekl jen u traileru. jen doufám že polovina lekaček nebylo obsaženo už tam. a doufám, že článek [ WTG @ Horrorové filmy ] neni jen forma reklamy. nebylo by to poprvé ať už se jedná o jakýkoliv žánr.
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    BORG: už sem to sem někde psal, ale naprostej souhlas. konec byl pro mě katastrofální. u horrorů podobného typu
    to má končit špatně a ne upřímným pochopením nasrané mámy a "klidným" odchodem postav
    BORG
    BORG --- ---
    Tak i já si přisadím, že konec Mama byl fakt hrozna skoda.. Jinak film je to zajimavej a kdyby dopilovali konec, tak by to byl jeden z nejlepsich horroru za posledni dobu.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    JAMILLOS: Jo tohle je povedena taskarice....a ucitele jsou k sezrani :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam