JOPS: A co jsem četl recenze po delší době používání, tak jim při běžném používání vydrží baterka 18měsícu. Což není problém u Elementum řady, jelikož má opravdu jenom ty nejzákladnější fce, které jsou zato plně automatické [narozdíl třeba u Core, kde bylo potřeba nastavovat výchozí bod], informace jako Nadmořská výška, atm. tlak sedí naprosto přesně, "out of box".
Jo a budík je otravnej jak zimnice .. dnes jsem měl pohotovost na telefonu a naspal jsem cca 3 hodiny .. budík mě ráno v 6:00 probral a probral i ženu.. a to už nebyla taková sranda.. Ale za mě tedy velké plus, jelikož to jsou první náramkové hodinky co jsou opravdu tak otravné, dnes pohořel v buzení i Sleepcycle (jestli znáte)..
Ale taková pitomost co mě neskutečně překvapila .. ty hodinky nemají countdown timer .. což bych si řekl že je jedna z funkcí na kterou se člověk nemusí ani ptát protože by tam automaticky být měla :)
Jak si jako budu louhovat svůj earl grey???
Ale jinak tedy jsou plně vyprodukovány ve Finsku (což se asi taky podepsalo na ceně). Ostatní "nepremiove" jsou vyrobeny v číně.