• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

    Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    DRAK00LA: Heleď, pardon my ignorance, já na ně koukal a trochu mě to hlodá, vypadají fakt zajímavě, ale mám k nim pořád dost nedůvěru - nedokážu hlavou pobrat, jak poznají, jak se zrovna hýbu, ten spánek je pro mě úplnej úlet, nikde jsem nenašel výčet toho, co přesně to všechno měří (ty obecné kecy "umí to všechno a automaticky to pozná, co právě děláte" ve mě důvěru nevzbuzují, podle mě mi to při jízdě na kole nedokáže spočítat vůbec nic, pochybuju, že mi to spočítá kalorie při klikování apod.), jak se to chová, když to není v kontaktu s telefonem, spojí se to s Androidem a jaké verze...
    Byl bys té ochoty a práskl sem pár screenshotů z té mobilní aplikace? (Kdyby to ostatní nezajímalo, tak se omlouvám a prosím ty screenshoty do pošty.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    DRAK00LA: Popripade 2700,- bez kuze...
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    DRAK00LA: proc nakonec prodavas?
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Kdybyste nekdo chtel zanovni Withing Activité Pop (kratka recenze zde [ DRAK00LA @ Hodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze ]) tak jsou k dispozici. Komplet baleni - hodinky, krabice, manual, silikonovy reminek, ucet z Alzy, vcetne skoro novyho reminku, kterej jim naramne sekne. 3000,-








    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TOMMY_: jojo masm je taky a jsou super... jen na Oyster tahu vypadaj vo 1000% líp...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak zatim mi slouzej vyborne :)


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CROME: ja si odtamtud posilal i nejakej 50D canon..Lkovy skla asi dve apod..a vsechno doslo v pohod..az potom sem nechal poslat hodinky..uprimne si nevzpominam na balik kterej by mi dosel nejak poskozenej nebo se z shipito ztratil..zatim sem si jich nechal poslat cca 40 za tech par let..a vzdycky bez sebemensiho problemu.
    CROME
    CROME --- ---
    KOUDY: posilat si hodinky za 6K nepojisteny je slusnej extremni sport:)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    tak jsem asi našel:

    Tissot Tradition - T063.610.16.037.00 - Tissot - TimeStore.cz
    https://www.timestore.cz/Znacka/Tissot-303/Tissot-Tradition-9117
    Na tom Timestore je mají za 6000, jinde běžně za 7000 až 7400 (http://hodinky.heureka.cz/tissot-t063_610_16_037_00/)
    Máte zkušenosti s tím shopem? Mám ho zkusit? Mám chtít automaticky nějaký certifikát? Nebo co si tak pohlídat?
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: super, dik za info
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAZZWEC: tam si to nastavis primo u tvyho uctu..dojdou ti tam treba tri ruzne baliky..Ja si objednam neco z jomashopu..neco z amazonu..neco z bhphoto apod..necham si to vsechno poslat na shipito..prijde mi mail ze tam baliky dosly a ty si muzes ve svym uctu nastavit ze chces aby ty veci vyndali z krabic a prebalili je do novy krabice treba dohromady a poslali najednou v jedny krabici..etc...Vybiras si jak rychle to chces dorucit..pres jakyho dopravce..na kolik chces balik pojistit..co na nej chces napsat atp..Vanhara to za ta leta hezky vychytal k dokonalosti.
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: oh ok. musel si ich o to poprosit, alebo to robia automaticky so vsetkimi zasielkami? na webe sa tvaria velmi oficialne (asi musia) ohladne custom declarations.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAZZWEC: v shipito mi je prebalili do krejkejch baliku a poslali jako nejakej darek nebo neco takovyho..takze to byl risk z toho duvodu ze byly pojisteny treba jen na 20 dolaru..ale zaroven to proslo pres celnici v pohode..ani to neotvirali nebo neco imho.
    JAZZWEC
    JAZZWEC --- ---
    KOUDY: dufam, ze nie som uplne ot, ale ako je mozne, ze prisli bez cla/dph? jomashop ma vynikajuce ceny ak by nebolo treba platit clo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: díky gut.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: ja kupoval dvoje hodinky pres net z usa..oboje kolem 5-6k usd..na tomhle shopu - http://www.jomashop.com/ posilal sem si je do skladu shipito a pak do cr..prisly bez cla/dph..s celosvetovou zarukou..certifikaci apod..uplne bez problemu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kluci kde spolehlivě koupit Breitlingy online? (neřešte značku ani proč online - nejni to pro me tadle informace)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Já nepsal že tam jsou JEN módní hodinky. Ale jsou tam a je jich tam poměrně dost, což je známka toho, že GQ je módní časopis a ne časopis o hodinkách. Na zmiňovanejch Hodinkee.com by se asi o Dieselech nepsalo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: musis scrollovat i dolu..nejsou tam jen modni hodinky..:)..na druhou stranu za 500 dolaru zadny omegy apod nekoupis.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: O Shinolách ani Seikách jsem nemluvil. Mluvím o Dieselech, CK a podobně.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEXXA: ja nevim kdo tam vyrabi boty nebo parfemy...beru hodinky ktery se mi tam libej a splnujou limit 500 dolacu..treba ty Tissot Quickster Nato nebo 88 Rue du Rhone Double 8 Origin mi prijdou supr..stejne tak shinoly..
    BOBASH: shinoly sou i na hodinkee a jinde.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Mně se líbí, jak se s tím nemažeš :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: vtip je v tom, že žádný fešn hodinky nejsou pěkný a proto si je nemusíme kupovat:-D páč fešn hodinky si koupí leda debil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam