• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    JOPS
    JOPS --- ---
    mel jsem Casia s databankou, nikdy na ne nezapomenu. Na tahaky na dejepis luxusni vec :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    VACA: Otázka je, jestli jsou dneska ještě digitálky pro děti cool, když je digitální všechno. Když mi bylo šest, tak jsem dostal nějaký modrý digitálky, potom několikery Casia, potom jsem měl dvoje jakýsi ručičkovky s displejem (jedny byly Casia, co jsem našel asi 3 metry hluboko v písáku, když jsem se potápěl, a furt šly). Digitálky mi nejdřív přišly hrozně cool a lepší, ale potom už mi asi začaly připadat víc "dospělácký" hodinky s ručičkama.

    Jo a digitálky bych dítěti po svojí zkušenosti už nekoupil. Pořádně fungovat s ručičkovejma hodinkama jsem se díky nošení digitálek od 6 let naučil až někdy před třema rokama, když jsem si po dlouhý době vůbec bez hodinek koupil první automaty...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    casia. dodnes se valej u nás ve skříni.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Presne, casio...v deseti jsem dostal svoje prvni casia a nosil je do dvaceti. Bez vymeny baterky. Ackoliv dneska uz bych casia nechtel zadny, duvod proc mam rad hodinky jsou tyhle casia. Samozrejme je jeste mam nekde:D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    VACA: mel jsem casia s kalkulačkou! nikdy nezapomenu... :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BRUKEV: Mozna nejde tolik o to co milujes ty ale co bude milovat tvuj synek, zkus vo tom dat myslivnu. :-))
    VACA
    VACA --- ---
    BRUKEV: Jako celkem chapu tvuj postoj. Ale za sebe musim rict, ze kdyz jsem od otce nekdy v 2-3 tride zakladky dostal digitalni casia, nevim jestli to tenkrat byly Gecka, ale byly trochu do toho stylu. "Obaleny plastem" Tak sem si tenkrat pripadal jako kral!
    Mel jsem datum zobrazujici den v tydnu, mel jsem stopky, ve tme se daly rosvitit, mohl jsem si nastavit budik, coz jsem vyuzival spis jen k volovinam a hratkam, bo kdyz mi zacali na ruce zvonit hodinky, pripadal jsem si desne dulezite:D prezident zemekoule..

    Pred tim sem mel hodinky kde misto vterinovky pobihal po pavucine pavouk (natistenej na pruhlednym kotoucku) jako nikdy na ne nezapomenu, ale kdyz sem dostal tydlety slozite vypadajici digitalky, to byl panecku jinej level! To byl vesmir:D nezapomenu.

    Co zkusit nejak se synatorem zjistit jeho soucasnej vkus? U nejaky vylohy s mrakem hodinek trochu otukat co se mu libi, a pak mu u nejaky prilezitosti udelat radost?


    Btw, jako diky za ruhle prilezitost zavzpominat na utle detstvi! Skoda ze nevim kde je tem hodinkam konec..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WOJTYLA: sáček na zvratky jsem použil, vyhodil. Další tipy radši ne:) Neboli gčka bud miluješ, nebo nenávidíš. Já jsem to druhé.
    Ale jinak díky všem za rady, už se mi to tak nějak rýsuje v hlavě.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BRUKEV: Jedine Baby G kamo vsechno ostatni znici
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jo, mladej teoreticky může mít alergii na nikl. Ale to nebudeš vědět, dokud mu ty poniklovaný Timexy napořídíš :-) Ale jestli poleze s hodinkama do bazénu, tak v první řadě voděodolnost, minimálně 5 atmosfér, lépe 10. 3 atm jsou tak na umytí rukou nebo zmoknutí.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FINSON: já to psal, bo mi někdo tvrdil, že ocel je lepší bo antialergen. Jak to tak sleduju, tak pro mě má největší význam ta voděodolnost asi. no pohledám a uvidíme.
    FINSON
    FINSON --- ---
    BRUKEV: No je to měkčí kov a bývá poniklovaný, takže když to mladej podře, bude to víc vidět. Umí to trochu "hnít", ale tak dlouho je stejně mít nebude, takže v podstatě o tolik nejde. Já jenom, že je to materiál, kterýs nepsal v požadavcích, tak na to upozorňuju :-) Pokud to bereš takhle, tak fakt Timex, Japonce takhle levný myslím neseženeš. Teoreticky se do 1500 dá vejít s některými Seiky z řady 5, ale tam vidím jedno údkalí v tom, že jsou to automaty...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FINSON: tam mosaz vadí čemu? Alergie, menší životnost? Já právě hodinky moc neřeším, jen jsem nechtěl něco okolo 500 Kč. Jsou to první hodinky, takže tipuju, že je klidně může rozbít, nebo ztratit a proto nechci nic za 3k+
    FINSON
    FINSON --- ---
    BRUKEV: Aj, tak za 1500 toho asi tolik nenajdeš. Bral jsem to z pohledu nadšeného magora. Takhle spíš ten Timex - ale tam je zase dost kovových modelů ne z oceli, ale z mosazi.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LEXXA: ideál do 1500 Kč, ale zatím jsem moc nesledoval, jestli to je moc málo :)

    FINSON: LELI: mrknu
    LELI
    LELI --- ---
    BRUKEV: libovolny Swatchky co se mu budou libit?
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEXXA: Timex je pro mě něco nepochopitelnýho, strašná hromada modelů, každej má nějakej háček by design a když už se občas nějakej fakt povede, tak nejde sehnat :-) Ale je možný, že mi něco uniká, tuhle značku nijak zvlášť nesleduju (což je možná na jednu stranu škoda).
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    FINSON: ja pasl po reef gear s indiglem a budikem. asi 7-8 let stary model. docela challenge
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEXXA: To je fakt. A pilotek zas tolik není... no, začíná to vypadat jako zajímavý quest :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    FINSON: potapky obvykle nemaji oznaceni hodin. coz pro male dite muze byt problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam