AZIM: Watchfinder mě baví kvalitou zvuku i názory, ale chybí mi xicht. Teddy Bulbasaur :-) je profesionální a trochu stereotypní encyklopedie, ale má to snad nejlíp zpracované a klidné, toho sleduju asi nejvíc. Nico je hodinkářská obdoba toho afektovaného Alpha M, ale něco je na něm tak hovádsky upřímného a férového, že to často zkouknu taky. Ben's watch club je někdy moc negativní a soustředí se na nesmysly jako MVMT a Daniel Wellington. Tenhle Madwatchcollector šílenec je budgetem dost podobný Benovi, ale má hodně jiný vkus, docela mě baví. A dost mě baví ten co žije v Japonsku a hledá různě "deals" na JDM hodinky - Just the Watch.
Pak je ještě třeba Brave Beaters s roztomilým akcentem a úchylkou na potápky a chrono a urban gentry (arogantní snobský kkt imo) a milion dalších. Holt jak rostla bublina s investicemi do hodinek, tak rostou i youtubeři (a 2nd hand dealeři) okolo nich.
KALIBAN: Jenže Madwatchcollector se zabývá spíš budget hodinkami do cca 500 USD. V téhle cenové hladině je to spíš o zábavě než o nějaké rozumné "investici a volbě", ne?:)