FINSON: mohu poreferovat, že hodinář Volavka je ale neslušný hodinář.
Přinesl jsem k nim jednoduchý Timexy Expedition na výměnu tlačítek u chronografu.
Leželo jim to tam dva a půl měsíce, když jsem je urgoval, kde to je a proč mi nedali vědět sami, byli na mě hnusný, že si mám volat sám (čas jimi určený byl 14dní, nezavolali mi sami od sebe ani jednou), postupně jsem se tam musel dovolat třikrát, aby se mi dostalo odpovědi "makáme na tom" a pokaždý přednášky, jak je otravuju.
Když už to konečně měli ( což sem se taky musel dozvědět vlastním přičinením, nebyli mi ani schopní říct, že už to teda po dvou měsících mají hotové ( čtyři pushery k digitálkám a sklíčko ), tak jsem to tam teda šel vyzvednout, byli na mě protivný ještě na rozloučenou.
Byl jsem z toho jednání tak perxplex, že jsem si ani nezkontroloval, jak to teda udělali. Odjel jsem s tim z Prahy do zahraničí, kde teď žijem, vyndal sem to z to jejich igeliťáku a zjistil, že ty pushery, co tam dali, nejsou ani nový, ale vzatý z jinech hodinek, co maj asi na náhradní díly. Dali mi tam místo uplně rezavejch tlačítek jen trochu rezavý tlačítka.
Motivaci to s nima ještě řešit už sem neměl. Karma je kurva a nějak to zařídí.
Hodinky dostala na hraní dvouletá dcera, má z nich radost. "Svítí, svítí". Tak aspoň něco.