CUNESK8:
Říkám že je to vcelku pěkné ale nic pro mě a IMHO je to trošku kočkopes. Plně chápu kam míří Pilot Dual Time, poslední Dakar a Tritia 26 ( BTW s těma posledníma plná spokojenost) a chápu kam míří Prim Manufacture.
Co naopak nechápu je kam míří Prim Spartak za +- 40k se Sellita SW200-1. Eltony ve slušivých oblecích ze srazů se šampaňským kde mají pocit že vše je jako dřív a uzavřených prohlídek v NmnM to asi neosloví protože to neni in - house .
No a Dakary v Liazce vzhledem k ceně taky ne. Co tak pozoruju studenty tak mám jisté pochybnosti jestli si vyberou k investici zrovna Prim Spartak. Za mě měli dostat cenu dejme tomu někam na 1000 Euro.
XMEDA:
:) tak socík je pryč a konkurence je naprosto šílená. Co se Hodinky365 týká šlo by jistě bejt ještě násobně jedovatější NICMÉNĚ pochopili imho jednu kruciální věc- hodinky dneska musíš dostat k mladejm co chtějí vypadat a slyší na Příběh. Evidentně to funguje.
S Vyhlášeným Krámem a dobře oblečenou paní se zářivým úsměvem co poví pohádku, pomůže vybrat řemínek, naleje kafíčko etc. etc. to vyhraje tak Patek a pár dalších někde na jedničce a kolem, ostatní se jaksi musí snažit . Např. erudovaný strejc s červeným nosem a v roláku (ještě k tomu v češtině) toho moc nenatáhne.