• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: e430, clk320, v220, BMW 325ti...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: to je divny...nepamatuju si kolik tam davali typu manualu ale do 2.8 se davala prevodovka s docela dlouhejma prevodama a na dvojku 120kmh a vubec to slo vyrazne lip do otacek nicmene kulisa jak u aut s 100 tak 300tkm uplne stejne vykvedlana. Ja ji mam taky dost vykvedlanou. Jinak pekna sbirka aut...co
    Tma mas jeste?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: blesk to není to je pravda, mám ale i manuál a ten nejede o nic lip
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: ja taky ale neni automat jako automat. Tohle je ag04 a je sice neznicitelnej ale super pomalej a tak nejak sam od sebe prokluzuje i v 2.0 takze v 2.8 to na vostrejsi svezeni nebude...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: mám rád automaty takže pro mě je to plus
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: skoda toho automatu
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: 2,8 automat
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: a nejaky spec?:) mam cervenou 80 cabrio s kompletne postavenou 2.3 R5 :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: Ha ha ha ne :)
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: kecas! Nevymenis za cabrio?:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    moje Coupe
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Nemate nekdo Autoradio podporujici Bose system do A8 D2? idealne s CD pac mi blbne menic. tzn ideal Chorus, Concert, atd...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Nezna nekdo nekho, kdo se dobre vyzna v tiptroniku? konkretne 5HP-24 v A8 4.2 220kW ABZ. Resim repas vs "udajne" perfektni prevodovku s novym hydromenicem. Cena stejna plusminus 25kkc.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DYNK: dik
    DYNK
    DYNK --- ---
    LYNCH: pekny, tak at slouzi a dela radost!
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DYNK: 1.9 tdi.dal jsem ted drazdany a zpet s kapelou.plne nalozeny+ 5 lidi + zaply klima a spotreba 6/100
    DYNK
    DYNK --- ---
    LYNCH: a co ze v tom mas za motor - 1.9?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: dali my slevu na opravu u dveri a stahovani zadniho okna.takze 55k.udelam brzdy a musim rict ze sem velmi spoko
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Psal jsem, že je to tip. Je pravda, že v loterii taky můžeš vyhrát, ale jak moc je to pravděpodobné?
    VOY
    VOY --- ---
    PHAILO: Jak to poznas? Ja mam A3 z 2006, najeto ma 130. Kdybys ji videl taky bys rekl, ze ma urcite nalitano 350 jen tak protoze si to myslis? ;)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    vzal jsem ji.pak pisnu jak sem dopadl ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam