• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: neznám konkrétně allroada, jen vím jak je to s měchama na Audi obecně (A6, A8)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THERIDANE: no,cekal jsem to horsi... a co si o tom aute myslis?
    nehodlam ho denne vyuzivat po praze,ale na cestovani
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: asi takhle: v úplně nejhorším případě dáš 30k za měchy a kompresor
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mozna uz to tu nekdo resil,ale jak vy se stavite k audi a6 allroad 2000-2005? opravdu jsou ty mechy takovej pruser? par lidi mi rikalo,ze to auto milovali,jini zas odrazujou kvuli mechum.mam nutkani si ho koupit,sle zaroven vaham...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Jen si dej možná pozor na to, aby to byla verze co potřebuješ, kolega mi pořád vypráví, že existuje i 7 místná Q7.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: NZ, jeden dotaz do googlu výsledky. (:
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    EXAGE: diky moc!
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: Q7 2006
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    zdravim, nemate nekdo prosim vnitrni rozmery kufru po slozeni sedacek u q7? bohuzel ani na strankach audi jsem nedohledal:(
    DIGITALISMEK
    DIGITALISMEK --- ---
    EMENEMS: Nic takového právě nechci.. proto jsem vás oslovil a poprosil o pomoc s výběrem. Přidejte nějaké odkazy :) Já už prolezl celé mobile,bazose,., a jsem bezradný.
    MATES3DS
    MATES3DS --- ---
    ANASTAZIA: jetronik beha celkem spolehlivej system. Cekal sem ze autu neco odejde, ale nakonec po 650 000km uz nebylo vhodny do něj investovat,takze dojelo na to,ze uz neprojde STK a taky z nej potrebuju par drobnosti do novyho mazlika.
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    GULAZ: no to se mi nikdy nestalo. :) A i se starším automatem se dá jezdit akčně :) člověk musí pochopit tu logiku.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    treba to je jako s whiskey, proste nezacnes hned s 20ti letou nakourenou single cask-ou, ale musis se k tomu par let propijet. Stejne tak se asi musis projezdit k automatu:)
    Aspon tak bych to videl u sebe;)
    CESKI
    CESKI --- ---
    GULAZ: Jinak si to parkrat vyzkousis a mas v noze přesně ten okamžik kdy to sepne.
    CESKI
    CESKI --- ---
    GULAZ: Přiznám se ze za 8 let s automatem se mi to nestalo ani jednou. :) právě proto mi chybí v tomto představivost a jak psal anastazia, když urves Quattro je už všechno jedno. :)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    ANASTAZIA: asi bych se potreboval svezt v necem novym. nejnovesi byla OII 120kW benzin a BMW E87 116i.

taky mam quattro a je pravda, ze kdyz se s nim dostanes do smyku, tak uz asi nepomuze nic:)
    Ale treba u zadokolky to vyslapnuti spojky pomuze dost (vlastni zkusenost)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    ROSTA6:
    CESKI: sorry, myslel jsem na P, nejsem v tech automatech zbejhlej:) Proste zapomenes "vyradit" a pustis brzdu.
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    GULAZ: rozumim ze 30 let starej 4q automat je pomalej ale 5q TT a vejs jsou vpohode. Kdyz potrebuju predjizdet tak jen proslapnu na kickdown a vystrelim. Zadnej S rezim nemam TT se od tebe uci jakej mas styl jizdy pripadne se daj na RJ automatu nastavit adaptace podle toho jak chces aby se to chovalo. Kdyz chci vystrelit rychle ze zatacky tak s quattrem nemusim podrazovat pripadne to resi zase kickdown...

Ad smyk...muzes vyradit na N...nicmene kdyz dostanes s quattrem smyk tak uz je to vlastne uplne jedno :)

MATES3DS: a jak ti funguje KE-Jetronik?
    MATES3DS
    MATES3DS --- ---
    EMENEMS: ja kupuju stary poctivy vozy.a vim ze si na tom vsechno opravim. Kdo z vas se muze chlubit s nakladama do 10 000kc včetně nakupni ceny rocne. Palivo nepocitam.. 1,50 kc/km je s plynem a motorem 2,3 L směšná částka
    CESKI
    CESKI --- ---
    ROSTA6: N řadím pouze v pneuservisu, aby mohli popojet. :) nedokážu si, přesně jak píšeš, představit situaci, kdy při ochodu z auta dám N místo P.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam