• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: tiptronic je od ZF a mimo MB a GM ho pouzivaj vsichni...teda pokud si to nepletes s multitronicem
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ANASTAZIA: neni tiptronic od audi zrovna etalon spolehlivosti
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: A co je spolehlivejsiho nez tiptronic kterej bezne vydrzi 400tkm?
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ONDRA_PATA: no jedině tak...allroad 4.2 na pruzinach....ale tiptronic zůstává :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KCN2: proto jsem se divil,ze jsou tak levny.koukal jsem,ze se dela prestavba i na klasickej podvozek.
    vysneny auto a zrovna tolik se serouci.
    no,asi zvazim volvo xc70. diky
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ONDRA_PATA: nekupuj...budes litovat....když pominu mechy...kompresor a s nimi spojeny hlavně čidla který odcházejí taky tak právě klasicka bolest 2.5tdi....o vydrenych vackach se nemá venu rozepisovat....cerpadla odchazi....a klasika....automaty......2.7 biturbo také není zrovna spolehlivy.....ne nadarmo se tyhle auta pohybují v rozmezí 60 az 100 tisic....zadres si trisku
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    WYMA: mas jeste moznost 2.7BiT, který je na tom trosku lepe jak 2.5TDI:) jasna volba 4.2 V8
    WYMA
    WYMA --- ---
    ONDRA_PATA: nejsou to ty ročníky, v nichž je obvykle 2,5tdi, zvaný pomsta z ingolstadtu ?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: neznám konkrétně allroada, jen vím jak je to s měchama na Audi obecně (A6, A8)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THERIDANE: no,cekal jsem to horsi... a co si o tom aute myslis?
    nehodlam ho denne vyuzivat po praze,ale na cestovani
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: asi takhle: v úplně nejhorším případě dáš 30k za měchy a kompresor
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mozna uz to tu nekdo resil,ale jak vy se stavite k audi a6 allroad 2000-2005? opravdu jsou ty mechy takovej pruser? par lidi mi rikalo,ze to auto milovali,jini zas odrazujou kvuli mechum.mam nutkani si ho koupit,sle zaroven vaham...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Jen si dej možná pozor na to, aby to byla verze co potřebuješ, kolega mi pořád vypráví, že existuje i 7 místná Q7.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: NZ, jeden dotaz do googlu výsledky. (:
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    EXAGE: diky moc!
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: Q7 2006
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    zdravim, nemate nekdo prosim vnitrni rozmery kufru po slozeni sedacek u q7? bohuzel ani na strankach audi jsem nedohledal:(
    DIGITALISMEK
    DIGITALISMEK --- ---
    EMENEMS: Nic takového právě nechci.. proto jsem vás oslovil a poprosil o pomoc s výběrem. Přidejte nějaké odkazy :) Já už prolezl celé mobile,bazose,., a jsem bezradný.
    MATES3DS
    MATES3DS --- ---
    ANASTAZIA: jetronik beha celkem spolehlivej system. Cekal sem ze autu neco odejde, ale nakonec po 650 000km uz nebylo vhodny do něj investovat,takze dojelo na to,ze uz neprojde STK a taky z nej potrebuju par drobnosti do novyho mazlika.
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    GULAZ: no to se mi nikdy nestalo. :) A i se starším automatem se dá jezdit akčně :) člověk musí pochopit tu logiku.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    treba to je jako s whiskey, proste nezacnes hned s 20ti letou nakourenou single cask-ou, ale musis se k tomu par let propijet. Stejne tak se asi musis projezdit k automatu:)
    Aspon tak bych to videl u sebe;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam