• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ANASTAZIA: starej 2.5 TDI V5 byl nej co audi v naftě melo
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: to je ono...pekne kazdejch 60tkm olej a filtr automatu ne jednou za 250tkm a ono to bude fungovat:) jak jsempochopil tak 2.5TDI je prisernej motor ale spis je problem ze to nikdo neumi poradne servisovat protoze priznaky problemu A muzou bejt vlastne problem D nebo E a nebo kombinace:) a do toho ceska nafta ktera to total zabije....
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ANASTAZIA: ok.....no me všechny vydržely i díky slušnému zacházení :) a to se dá říct i o motorech....a to jsem měl i vsivou 2.5tdi V6 :)
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: ja zrovna repasuju taky ale po 500tkm nebo milionu co to ma rovnou zahrnuto do nakladu a v podstate to vyjde jako manual s dvouhmotou tzn zadna traga a dalsi vec je ze s tim vetsina lidi neumi zachazet a davaj ji desnej kour ale rozhodne bych ji nebral jako vyrazne poruchovou zalezitost
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ANASTAZIA: ok nebudu se hadat.....mel jsem 4 tiptronicy a v žádným problém ale spousta známých částo repasovala....tak mi to tak přijde
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: tiptronic je od ZF a mimo MB a GM ho pouzivaj vsichni...teda pokud si to nepletes s multitronicem
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ANASTAZIA: neni tiptronic od audi zrovna etalon spolehlivosti
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    KCN2: A co je spolehlivejsiho nez tiptronic kterej bezne vydrzi 400tkm?
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ONDRA_PATA: no jedině tak...allroad 4.2 na pruzinach....ale tiptronic zůstává :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KCN2: proto jsem se divil,ze jsou tak levny.koukal jsem,ze se dela prestavba i na klasickej podvozek.
    vysneny auto a zrovna tolik se serouci.
    no,asi zvazim volvo xc70. diky
    KCN2
    KCN2 --- ---
    ONDRA_PATA: nekupuj...budes litovat....když pominu mechy...kompresor a s nimi spojeny hlavně čidla který odcházejí taky tak právě klasicka bolest 2.5tdi....o vydrenych vackach se nemá venu rozepisovat....cerpadla odchazi....a klasika....automaty......2.7 biturbo také není zrovna spolehlivy.....ne nadarmo se tyhle auta pohybují v rozmezí 60 az 100 tisic....zadres si trisku
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    WYMA: mas jeste moznost 2.7BiT, který je na tom trosku lepe jak 2.5TDI:) jasna volba 4.2 V8
    WYMA
    WYMA --- ---
    ONDRA_PATA: nejsou to ty ročníky, v nichž je obvykle 2,5tdi, zvaný pomsta z ingolstadtu ?
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: neznám konkrétně allroada, jen vím jak je to s měchama na Audi obecně (A6, A8)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    THERIDANE: no,cekal jsem to horsi... a co si o tom aute myslis?
    nehodlam ho denne vyuzivat po praze,ale na cestovani
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    ONDRA_PATA: asi takhle: v úplně nejhorším případě dáš 30k za měchy a kompresor
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mozna uz to tu nekdo resil,ale jak vy se stavite k audi a6 allroad 2000-2005? opravdu jsou ty mechy takovej pruser? par lidi mi rikalo,ze to auto milovali,jini zas odrazujou kvuli mechum.mam nutkani si ho koupit,sle zaroven vaham...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Jen si dej možná pozor na to, aby to byla verze co potřebuješ, kolega mi pořád vypráví, že existuje i 7 místná Q7.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: NZ, jeden dotaz do googlu výsledky. (:
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    EXAGE: diky moc!
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SYNDROMOW: Q7 2006
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam