• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    tak co můžu doporučit já je dentální sprcha z www.profimed.cz "Waterpik irigátor Ultra Cordless WP 450 – dobíjecí, přenosný", vzhledem k mé kazivosti mezizubních prostor na něj nedám dopustit, a hojně ho využívala i moje sestra s rovnátky ale ta má jiný model.

a na bělení zubů jedině pastu od Swissdent, červenou

CELULITIDA: ke komu chodíš na rovnátka jestli se smím zeptat?? děkuji
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    SIVER: no protoze ta moje se o tom teda nezminmila.... ale dik.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HELLENKA: naprosto stejne, teda ukazovala mi taktez jak pouzivat zubni nit, a probiraly jsme i zubni pasty. Ale uz je to par let zpatky, tak nevim zda se od te doby neco zmenilo.
    SIVER
    SIVER --- ---
    DOLCE_INONESTA: ja bych řekl že jo z jednych stránek

"Nový pacient

Nově přicházející pacient je pomocí ultrazvuku a ručních nástrojů dentální hygienistkou zbaven nánosů zubního kamene, pigmentů a povlaků. Díky tomu se zklidní záněty a dásně přestanou krvácet. Hygienistka také pacientovi vysvětlí a předvede nejvhodnější způsob péče o jeho zuby. Doporučí další metody a pomůcky čistění zubů, jako např. zubní nit – floss, mezizubní kartáčky, ústní sprchu, fluoridační gel a řadu dalších. "
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    a nevite jestli tu zubni sprchu schvalujou i zubari/hygienistky?
    SIVER
    SIVER --- ---
    já to zubní nití neumim vubec:-D proto pouzivam jen normální kartáček a mezizubní kartáčky...
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    Zubní sprchu můžu jen doporučit, je to fakt dobrý, i po důkladném vyčištění zubů, to prostě vypláchne kusy masa od oběda...To vlastně i zubní nití jde, ale nerad ji používám.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SIVER: klíd.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SIVER:
    CELULITIDA: Pravidla jsem četla jen zběžně, takže nevim, jestli se můžou posílat odkazy ven (nechci dostat BAN) :D
    A navíc nevím, jestli jsou pro vkládání nějaké tagy nebo prostě stačí copy-paste :D > toť jediné dva důvody, proč SZ :P
    SIVER
    SIVER --- ---
    LOOLE: jo sem zvedavej co mi rekne zubarka...
    SIVER
    SIVER --- ---
    fakt nechapu tuhledemenci klub o zubech a vy septate:) to ma bejt vse normalne tady
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LOOLE: vy jste soukromníci :))

díky
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    CELULITIDA: máš to v soukromé zprávě :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LOOLE: nějaký odkaz? nezkoušela. díky
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SIVER: Myslím, že kdyby to byl začínající kaz, tak to nemizí. Když už máš ten tmavej kaz, tak ten ti tam přece taky neproblikává :) Ale je to fakt divný...
    SIVER
    SIVER --- ---
    CELULITIDA: urcite ne cistit po kazdem jidle a kdyz jo tak az tak po pul hodine! spis si vyplachuj usta a cisti tak 3x-4x denne
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    CELULITIDA: A zkoušela si dentální sprchu? Píšou tam, že je vhodná i pro rovnátka.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SIVER: no opravdu? já si po každým jidle jedu normalnim kartackem, jednoštětinkovym a mezizubnim. jsem posedla. ale stejne mi prijde ze tam neco je.
    SIVER
    SIVER --- ---
    CELULITIDA: minimalne po kazdem jidel vyplachovat pusu vodou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam