GHOSTDOG32: keď máš zuby poriadne vyčistené, žiadne extra čistenie nepotrebujú, neboj. ale chápem, že môže mať človek blbý pocit, že otvára pusu, ktorá nie je dokonale "svieža":) u zubára by malo byť wc s umývadlom, nie? veľa ľudí také to záverečné prečistenie rieši tam:)
a práve preto ideš k hygieničke, aby ti ich dokonale vyčistila, nie? :D
a nezabudni si dať vysvetliť správnu techniku čistenia práve pre tvoje ústa. mávajú také tie maxičeľuste, na ktorých to dokážu pekne ukázať.
ona ti asi zuby najskôr zafarbí a ukáže výsledok v zrkadielku. tam presne uvidíš, kde je v čistení chyba - teda kde zostal plak, ktorý sa zafarbí.
mne to kedysi napríklad moc pomohlo, tá názorná ukážka, ktorá je robená individuálne na konkrétne ústa, lebo vzhľadom na moju malú pusu som mala problémy poriadne si vyčistiť tie bočné strany stoličiek (tie zo strany k lícam, ja som z tých evolučne vyššie postavených, u ktorých sa už pri výrobe s osmičkami nerádalo:D. a stačilo máličko zmeniť držanie kefky, ktoré mi hygienička ukázala a už to ide v pohode.
a teda je to individuálne, ale mňa táto procedúra nebolí, ani mi nebola nikdy nepríjemná, naopak. akurát pri takom tom záverečnom leštení ma to šteklí, takže prskám smiechom:)