• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    N_I: tak o tom už jsem taky přemýšlela :) I když z Vinohrad se mi nechce :) A to sluníčko je jeden z velkých plusů, co pro mě tahle kavárna jako pro zaměstnance má. Tak za dva týdny ;)
    N_I
    N_I --- ---
    bohuzel v nedeli si nas bude uzivat babicka v koline.a ja tam budu srkat turka ze standartu..:))))....uz se ji desne styska..tak nekdy jindy.treba.....?

    dnes sem zkusil omeletu..a kolega si pak pochutnal na bananove babovce...ja to tam proste zboznuju...jeste v tehle jarnich dnech..je to proste unikatni start dne!!!!!

    dokonce jsem tam dnes premyslel esli se kvuli te kavarne do karlina neprestehujem..:)))))
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    N_I: tak prosím tuhle neděli, to tam budu a chci to Tvoje dítko vidět na vlastní oči, ve fotkách je úplně přeroztomilý :)
    a jinak díky za pochvalu, vyřídím všem zúčastněným :)
    N_I
    N_I --- ---
    CAU, DOTAZ
    Když jdete do kavárny, co vás tam přitáhne znovu a znovu?

    co me tahne znovu do karlina?


    vsechno komplet........divam se na kavarnu celkove..muzika nerve..jako v bohemia bagel vcera/./...obsluha je uzasna akuratni a nezapomina..jako kdyz jsem vcera chtel prinest kavu pred jidlem v bagelu.a pani zapomela..pritom poloprazdna knajpa....grrr...., kvalita kavy..???..kvuli tomu tam jdeme....prece....., kvalita jidla...kvuli tomu tam taky casto jdeme..., prostredi ciste a utulne / ne jako vcera na obede kdy me k pivu za 50 kc donesli spinavou sklenici bleee..., domaci prostredi...zadna krec..ikea...prisnost..

    ...a koncim u toho ze salatek kerej je u vajicek jen jako pidi priloha.. neni mdlej...ale je skvele ochucenej...proste pekne od A az do Z

    a proto na ten karlin nedam dopustit..a vracim se tam zas a porad..a dokola..
    N_I
    N_I --- ---
    muj salek kavy...dva dny po sobe na snidani...a ja mam potom hned hezci den..neresim penize..rad necham vetsi dizko....pochutnavam si od A az do Z...za barem terezzzka kera dela proste skvely machiatto.pritom hezky pekne pozdravi dobry den...a nashledanou........a ja odchazim vzdy uplne nadskakujice..:]]]

    dekuji dekuji dekuji 3..xte muj salku kavy....

    tesim se zase nekdy na nedelni obed s dcerou u Vas....
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Tak dneska jsem zaskocil "na jedno" do meho salku kavy v karline a poprve v zivote se mi stalo, ze slecna upozornila na moznou snizenou kvalitu espressa slovy: "kdyby se vam ta kava nezdala, obratem vam pripravime novou. zda semi, ze ma nejakou malou kremu." na cez jsem ji opravdu potvrdil, ze chutove to neni to, co obvykle. druhe espresso bylo uz podstatne lepsi. dekujeme muj salku kavy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GAMETKA: dobra atmosfera, skvely produkt a rozumna cena... do kaviarne kde mi nserviruju prepalene kysle kafe a umele dezertiky Dr. Oetker sa uz nevratim aj keby bola sebautulnejsia... prepracovany dizajn nie je az tak dolezity ako ta atmosfera - prijemne prostredie, nevtierava podkresova hudba, fajn obsluha, pohovka ;)
    idealna nefajciarska, pripadne aspon dobre odvetrana... z hospody sa pocita, ze budem smrdiet, ale ked idem posediet do kaviarne, tak chcem pohodu a musiet riesit nacuchnute oblecenie nie je pohoda...
    ATHEIA
    ATHEIA --- ---
    KARAMANLIS: jdi do toho! :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    GAMETKA: budu mluvit za prahu a za sebe (ale jsem přesvědčenej, že to platí obecně)
    v kavárně a restauraci je naprosto rozhodující prostředí, atmosféra, obsluha. mírně přepálený kafe, rozblemcaný jakž-takž jídlo, přeslazený dezerty, nedotaženej interiér, všechno se dá překousnout, pokud atmosféra a obsluha jsou příjemný. v závěsu je dotaženej interiér a detaily (uspořádání toalet, absence balastu na stole, automatický servis, srozumitelný jídelní lístek). pak skvělej produkt a nakonec skvělej design všeho okolo...
    GAMETKA
    GAMETKA --- ---
    CAU, DOTAZ
    Když jdete do kavárny, co vás tam přitáhne znovu a znovu?... příjemné prostředí a nevšední interiér, nebo produkt (vlastně pražená káva, domácí dortíky apod.) s ne moc propracovaným designem? ... rozdíl Praha vs. Kolín?
    GELINDE
    GELINDE --- ---
    http://www.transistor.cz/. Jedna brněnská... A dobrý kafe mají taky ve studentském klubu Alterna.... Večer bývá natřískáno, ale přes den fajn na posezení, učení. Mají wifi, kuřáckou i nekuřáckou část a moc příjemnou obsluhu.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    KUNHUTA: skus Standard Cafe, a nebo Vzorkovnu v Bartolomějské, prostor s atmosférou, sic maj až od tří, asi to ani nespadá do kategorie kaváren (ale co v týhle diskuzi ano..), ale kouřit tam u počítače nad únětickým pivem v pohovce se tam dá skvěle (krom dalších pozitiv, který tenhle klub skýtá).
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    TEREZZZKA: ok :)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    KUNHUTA: díky bohu ne :)

    ne omlouvám se, ale nemohla jsem si pomoct, mně to připadá jako peklo.
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    repost od kamaráda:
    V Týnský je dlouhodobě posraná wifi, takže vás chci poprosit o radu - hledám kavárnu v centru s funkčním internetem, klidnou, kde nenecháš pade za kafe a můžeš tam třeba celej den sedět a pracovat. Jo a musí se tam kouřit.
    A kdyby byla na áčku, bylo by to dokonalý
    Víte o něčem?
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    vim, ze to sem patri jen okrajove, ale kdyz uz jsem se s tim delal do corporate identity fora, dam to i sem pro oziveni.

    ukazka pripravovaneho redesignu vizualniho stylu vyborne vinohradske kavarnicky cupup v sazavske ulici. pro kavarnu mozna trochu netradicni hrava poloha, ale nemohl jsem si pomoct. vzhledem k rodinne povaze kavarny jsme venovali pozornost i tem nejmensim. verim, ze do budoucna tam ten les bude na stene, hracich kostkach apod.dole jsou pak jeste nnejake namety na trika.







    podporte i vy vaseho lokalniho kavarnika .)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    'Turek' není horší než presso, tvrdí odborníci | Zdraví | www.lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/turek-neni-horsi-nez-presso-tvrdi-odbornici-fzx-/ln-zdravi.asp?c=A120227_160723_ln-zdravi_glu

    Studie se zaměřila i na obsah takzvaných antioxidantů, tedy látek, které pomáhají proti vzniku rakoviny, ischemické choroby srdeční, infarktu či mozkových mrtvic. "Při konzumaci čtyř až šesti šálků kávy do sebe dostanete více antioxidantů, než kdybyste jedli půl kilogramu ovoce nebo zeleniny," řekl Pavel Kohout z Fakultní Thomayerovy nemocmice, který působí jako odborný garant Institutu kávy. Jejich nejvyšší množství přitom obsahovala pražená mletá a kapslovaná káva.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    FORDOVA: CupUp Coffee - Sázavská, Al Cafetero - Blanická
    FORDOVA
    FORDOVA --- ---
    Neporadíte mi někdo dobrou kavárnu na Vinohradech, ideálně blízko ulice Jana Masaryka. Chodím sice ráda do Dobré trafiky na Korunní, ale od té doby, co mrzne, je uvniř 13-14 stupňů, takže se tam nedá učit, protože mi zamrzá mozek:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam