KIRITKO: Koupil jsem si jeho knihu Konec prokrastinace, asi více ze zájmu než kvůli reálnému aplikovaní, ale bohužel mě moc nepotěšila a rozhodně ji asi nikomu nedoporučím. Přijde mi, že je to takový výcuc z jiných a zdrojů, a že pro čtenáře jako jsem já, který už na toto téma četl celou řadu knih, nic nepřináší. Plus přístup, kdy na každý problém zřídit lístek mi taky není zrovna sympatický. Asi to bude fungovat, ale rozhodně netoužím být otrokem lístků, kde každý slouží k nějakému účelu a věřím, že existuje lepší způsob. Knihu bych tedy doporučil pouze čtenáři, který nikdy nečetl nic ze sekce o seberozvoji v opačném případě mu asi nepřinese nic nového, ale i v tomto případě bych doporučil jiné knihy věnující se seberozvoji a to hlavně ty, z kterých autor čerpal. A pokud někdo touží aplikovat zmiňované nástroje lístků a zjistit o čem autor vlastně píše, tak se stačí podívat na to video z WebExpo, kde mimochodem je zmíněno přes polovinu obsahu celé knihy. Plus vydat knihu jako čtverec taky není moc praktické pro čtení. Celkem tedy zklamání. Snad pouze ilustrace se mi líbili.
To kdyby někdo o té knize uvažoval.